Πασχαλινά μπισκοτοκούλουρα
Γίνονται ανάρπαστα από μικρούς και από μεγάλους. Είναι ωραία συνταγή για όλο το χρόνο, εμείς όμως την έχουμε έθιμο μόνο το Πάσχα
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάτε το βούτυρο μέχρι να ασπρίσει.
-
2
Προσθέτετε την ζάχαρη και συνεχίζετε το ανακάτεμα
-
3
Μετα συνεχίζουμε με τα αυγά και αφου τα προσθέσουμε συνεχίζουμε με την ρετσίνα, το κονιάκ με διαλυμένη την σόδα, τις βανίλιες, τα ξύσματα και τελειώνουμε με το γάλα και το αλεύρι εναλλάξ μέχρι να πλάθεται
-
4
Ψήνουμε στους175 βαθμούς γύρω στα 20 λεπτά
Σχόλια (7)