Πατάτες γεμιστές στο αλουμινόχαρτο
Ένα σούπερ συνοδευτικό!!!
Υλικά
-
6 μέτριες πατάτες
-
1 φλυτζάνι τυρί κρέμα
-
1-2 κ.σ κρέμα γάλακτος
-
1/2 φλυτζάνι μπέικον ψιλοκομμένο
-
1/2 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
-
1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια κομμένα
-
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
αλάτι-πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένετε καλά τις πατάτες χωρίς να τις ξεφλουδίσετε
-
2
Τις πασπαλίζετε με αλάτι και τις τυλίγετε μία μία σε αλουμινόχαρτο
-
3
Τις τοποθετείτε σε ένα ταψί ή λαμαρίνα και τις ψήνετε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου μέχρι να μαλακώσουν
-
4
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το τυρί, την κρέμα γάλακτος, το μαιντανό, το αλάτι και το πιπέρι
-
5
Σε ένα τηγάνι σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν καλά το μπέικον, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια και τα αφήνετε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν
-
6
Τα ρίχνετε στο μείγμα του τυριού και ανακατεύετε
-
7
Ανοίγετε μία μία τις πατάτες (χωρίς να βγάλετε τελείως το αλουμινόχαρτο), κάνετε στο κέντρο δυό σχισμές σαν σταυρό και μοιράζετε το μείγμα στις πατατες.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)