Πατάτες γεμιστές στο φούρνο
Πολύ ωραίος μεζές για κρασάκι και για μπύρα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το τυρι αν θελετε το μισο το βαζετε μεσα στο μιγμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βραζουμε τις πατάτες με τη φλουδα τους και τις αφήνουμε να κρυωσουν λιγο. Βαζουμε στο μούλτι το ζαμπόν, το μπέικον, τις πιπεριές και τα κάνουμε ενα μιγμα.
-
2
Κόβουμε τις πατάτες στη μεση και με ενα κουταλακι τις αδειάζουμε προσεκτικα να μη σπάσουνε.
-
3
Αυτό που βγάλαμε απο τις πατάτες το λιώνουμε, βαζουμε αλάτι μαϊντανό και το ανακατευουμε με το άλλο μίγμα, γεμιζουμε τις πατάτες και απο πανω βαζουμε το τυρι.
-
4
Τις βαζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμους για 20 λεπτά.
Σχόλια (24)