Πατάτες με κρασί και κόλιανδρο
Πατάτες με κρασί και κόλιανδρο, μια συνταγή εύκολη, γρήγορη και νοστιμότατη !!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν σας περισσέψουν πατάτες βάλτε τις στο ψυγείο και απολαύστε τις σαν κρύα σαλάτα το βράδυ ή την άλλη μέρα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζετε τις πατάτες. Όταν κρυώσουν απλώστε τις σ΄ ένα δίσκο και κόψτε τις σε κομμάτια.
-
2
Ζεστάνετε το βούτυρο και το λάδι σε τηγάνι.
-
3
Ρίξτε τους θρυμματισμένους κόκκους του κόλιανδρου και σοτάρετε τους. Έπειτα ρίξτε τις πατάτες στο τηγάνι και ανακατέψτε για λίγο ώστε να πάρουν άρωμα. Σβήστε τις με το λευκό κρασί και αλατοπιπερώστε.
-
4
Τέλος κλείστε την φωτιά και σκεπάστε το τηγάνι.
-
5
Αφήστε λίγη ώρα μέσα στο τηγάνι τις πατάτες να μελώσουν. Σερβίρονται ζεστές και συνοδεύουν τέλεια ψητό κρέας ή ψάρι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια