Πατάτες ψητές της πεθεράς !
Γρήγορες και νόστιμες
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν δεν μας αρέσει το σκόρδο, μπορούμε μετά το ψήσημο να το αφαιρέσουμε. Αν και h πεθερά μου, της οποίας είναι και η ιδέα της συνταγής, θα έβαζε περισότερο σκόρδο .
Υλικά
-
1 κιλό Πατάτες περίπου
-
Αλάτι, πιπέρι
-
1 ποτήρι λάδι
-
2 σκέλιδες σκόρδο ολόκληρες
-
Χυμό από 1 λεμόνι
-
1 κ.σ. μουστάρδα
-
2 ποτήρια νερό ή ζωμό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες λιγο μεγάλες.
-
2
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στην χύτρα και βράζουμε για 10 λεπτά το πολύ.
-
3
Αδειάζουμε τις πατάτες σε ένα ταψί και τις ψήνουμε στο γκριλ για 10 - 15 λεπτά στους 200 βαθμούς, μέχρι να πάρουν το χρώμα που μας αρέσει.
Σχόλια (24)