kimwlos
kimwlos @kimwlos
Αθήνα, Αττική, Ελλάδα

Για τον όμορφο σας έχω μιλήσει... και για την γιαγιά Ουρανία σας έχω μιλήσει.... Άλλη μια συνταγή από την παιδική ηλικία του όμορφου, έτσι όπως του την έσιαχνε η γιαγιά Ράνια!

Λίγα μυστικά ακόμα

Ποσότητες δεν δίνω ανάλογα την πείνα και την όρεξή σας. Να πω πως την διαφορά την κάνει το αλάτσι (αθός αλατιού) καθώς το νιώθεις να σκάει σαν πυροτέχνημα σε κάθε μπουκιά μυρίζοντας θάλασσα. Καλή όρεξη

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
  1. πατάτες
  2. ελαιόλαδο
  3. αλάτσι (χοντρό θαλασσινό ακατέργαστο αλάτι ή αλάτι απλό)
  4. ρίγανη
  5. φέτα []

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίσουμε και κόβουμε τις πατάτες.

  2. 2

    Σε μπόλικο ελαιόλαδο τηγανίζουμε τις πατάτες, να ροδίσουν, αφαιρούμε και βάζουμε σε πιατέλα με χαρτί κουζίνας.

  3. 3

    Αλατίζουμε καλά και πασπαλίζουμε μια γενναία ποσότητα ρίγανης.

  4. 4

    Τρίβουμε σε χοντρά κομμάτια (ή στο χοντρό μέρος του τρίφτη) μπόλικη φέτα.

  5. 5

    Αν θέλουμε πασπαλίζουμε λίγη ρίγανη άκομη.

Αντιδράσεις

Σχόλια (8)

Jelly
Jelly @cook_8463809
απίστευτες στη γεύση!!!
Τόσο απλό και τόσο νόστιμο..

Από

kimwlos
kimwlos @kimwlos
στις
Αθήνα, Αττική, Ελλάδα
Φτάσε όπου δεν μπορείς!!! Είμαι η kimwlos (με σήμα την φώκια), κατά κόσμον Δήμητρα μέλος της συνταγοπαρέας από το 2011. Γιαννιώτισσα γέννημα θρέμμα αλλά και κρητικιά εκ γάμου. Αγαπώ το καλό φαγητό, λατρεύω τη ζαχαροπλαστική και πάντα μου αρέσει να δοκιμάζω νέες συνταγές. Στο ελεύθερο χρόνο μου μαθαίνω παραδοσιακούς χορούς. Μεγάλη αγάπη η Κρήτη και η παράδοση, είτε μαγειρική είτε χορευτική είτε μουσική, είμαι κορίτσι παραδισιακό πως να το κάνουμε. Θα με βρεις και στο instagram: https://www.instagram.com/kimwlos/ Όλες οι συνταγές μου και στο cookwithdimitra.com
Δες περισσότερα