κύρια φωτογραφία συνταγής Πατατοκροκέτες με σαλάμι και παρμεζάνα

Πατατοκροκέτες με σαλάμι και παρμεζάνα

varvarats
varvarats @cook_8489249
elefsina,

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να τα συνοδεύεσετε με κόκκινη σάλτσα και ως κύριο πιάτο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κιλό πατάτες
  2. 200 γρ. σαλάμι κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  3. 3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  4. 80 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  5. 50 γρ. βούτυρο
  6. αλάτι, πιπέρι
  7. αλεύρι
  8. λάδι για τηγάνισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σοτάρετε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια με το βούτυρο.

  2. 2

    Καθαρίζετε και βράζετε τις πατάτες. Τις περνάτε απο τον μύλο και τις βάζετε σε μπολ.

  3. 3

    Προσθέτετε το σαλάμι, το σοταρισμένο κρεμμύδι, 3 κρόκους αυγών, την παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.

  4. 4

    Ανακατεύετε καλά και πλάθετε το μίγμα σε μικρά μπαλάκια.

  5. 5

    Χτυπάτε τα 3 ασπράδια και το 1 ολόκληρο αυγό σε ενα μπολ.

  6. 6

    Αλευρώνετε τα μπαλάκια, τα περνάτε απο το αυγό και μετά απο την γαλέτα.

  7. 7

    Τηγανίζετε και τα σερβίρετε ζεστά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια

Από

varvarats
varvarats @cook_8489249
στις
elefsina,