Πατατοκροκέτες με σαλάμι και παρμεζάνα
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να τα συνοδεύεσετε με κόκκινη σάλτσα και ως κύριο πιάτο.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σοτάρετε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια με το βούτυρο.
-
2
Καθαρίζετε και βράζετε τις πατάτες. Τις περνάτε απο τον μύλο και τις βάζετε σε μπολ.
-
3
Προσθέτετε το σαλάμι, το σοταρισμένο κρεμμύδι, 3 κρόκους αυγών, την παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.
-
4
Ανακατεύετε καλά και πλάθετε το μίγμα σε μικρά μπαλάκια.
-
5
Χτυπάτε τα 3 ασπράδια και το 1 ολόκληρο αυγό σε ενα μπολ.
-
6
Αλευρώνετε τα μπαλάκια, τα περνάτε απο το αυγό και μετά απο την γαλέτα.
-
7
Τηγανίζετε και τα σερβίρετε ζεστά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια
8a ta kanw shmera kioolas.... ;) :D