κύρια φωτογραφία συνταγής Πατατοκροκέτες με ζαμπόν
μικρη νοικοκυρουλα
μικρη νοικοκυρουλα @cook_8458912
athens,ellada

Νόστιμα και κατάλληλα για κάθε είδους πάρτυ...!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αντί για πάριζα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο ζαμπόν της αρεσκείας σας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
4 άτομα
  1. 700 γρ. πατάτες
  2. 1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι
  3. λίγος μαϊντανός
  4. 100 γρ. πάριζα
  5. αλάτι, πιπέρι
  6. 1 αυγό και τα ασπράδια των κρόκων

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό.

  2. 2

    Τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις περνάμε από τον τρίφτη.

  3. 3

    Προσθέτουμε το κεφαλοτύρι, τους κρόκους, τον μαϊντανό, το ζαμπόν, το αλάτι, το πιπέρι και τους ζυμώνουμε.

  4. 4

    Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξουν.

  5. 5

    Πανάρουμε τις κροκέτες πρώτα στο αυγό μαζί με τα ασπράδια και κατόπιν στη φρυγανιά και τις τηγανίζουμε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

Anna-Maria Papaioannou
Anna-Maria Papaioannou @cook_19936631
Αυτές τις πατατοκροκετες μπορούν να τις φτιάξουν και εντεκάχρονα παιδιά

Από

μικρη νοικοκυρουλα
στις
athens,ellada