κύρια φωτογραφία συνταγής Πατατοκροκέτες νηστίσιμες

Πατατοκροκέτες νηστίσιμες

Μαγειρεύτηκε 8 φορές
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

22 Minutes
  1. 4 μέτριες πατάτες
  2. 1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο
  3. λίγο αλεύρι
  4. καλαμποκέλαιο ή ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες, τις πλένουμε καλά και τις τρίβουμε στον τρίφτη (χοντρό τρίψιμο).

  2. 2

    Στη συνέχεια, τις βάζουμε σε ένα σουρωτήρι για να φύγει τελείως το νερό.

  3. 3

    Ψιλοκόβουμε τον πλυμμένο δυόσμο και τον ανακατεύουμε με τις πατάτες.

  4. 4

    Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε λάδι για τηγάνισμα μέχρι τη μέση περίπου.

  5. 5

    Ενώ περιμένουμε το λάδι να κάψει, παίρνουμε μια χούφτα από τη γέμιση, την πλάθουμε σαν κροκέτα και την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι που έχουμε βάλει σε ένα πιάτο.

  6. 6

    Αφού πασπαλίσουμε την πατατοκροκέτα, την ξαναπλάθουμε λίγο για να είναι καλά αλευρωμένη.

  7. 7

    Συνεχίζουμε να φτιάχνουμε τις πατατοκροκέτες και τις τηγανίζουμε χαμηλώνοντας λίγο τη φωτιά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (8)

Σχόλια (18)

tsitsinoyla
tsitsinoyla @cook_8483922
Ακούγονται πολύ νόστιμες!!! Θα τις δοκιμάσω και θα σου πω αποτελέσματα!!

Από

glikoula
glikoula @cook_8474712
στις
,ellas