κύρια φωτογραφία συνταγής Πατατόπιτα 2
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

63 Minutes
  1. 1500 γρ. πατάτες βρασμένες και λειωμένες
  2. 1/3 ποτήρι ελαιόλαδο
  3. 1 ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο
  4. 6-7 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  5. 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  6. αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σοτάρουμε τα κρεμμύδια φρέσκα και ξερά με το μισό λάδι.

  2. 2

    Προσθέτουμε τον άνηθο και τις πατάτες, αλάτι, πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.

  3. 3

    Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα.

  4. 4

    Ρίχνουμε το μείγμα και βάζουμε τα υπόλοιπα φύλλα.

  5. 5

    Ρίχνουμε το άλλο λάδι και ραντίζουμε με λίγο νερό.

  6. 6

    Χαράζουμε τη πίτα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

renoyla..
renoyla.. @cook_8470899
η συνταγη σου ειναι πολυ καλη.Την ιδια κανω κι εγω με τη διαφορα οτι το φυλλο το φτιαχνω μονη μου.

Από

_ANGELA_
_ANGELA_ @cook_8462993
στις