Πατατόπιτα 2
Υλικά
-
1500 γρ. πατάτες βρασμένες και λειωμένες
-
1 πακέτο φύλλο κρούστας
-
1/3 ποτήρι ελαιόλαδο
-
1 ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο
-
6-7 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
-
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
-
αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια φρέσκα και ξερά με το μισό λάδι.
-
2
Προσθέτουμε τον άνηθο και τις πατάτες, αλάτι, πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.
-
3
Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα.
-
4
Ρίχνουμε το μείγμα και βάζουμε τα υπόλοιπα φύλλα.
-
5
Ρίχνουμε το άλλο λάδι και ραντίζουμε με λίγο νερό.
-
6
Χαράζουμε τη πίτα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.
Σχόλια (6)