Πατατόπιτα φούρνου με τυριά
Πανευκολη, γρηγορη και πολυ νοστιμη!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορειτε να βαλετε ο,τι κιτρινα τυρια σας αρεσουν [π.χ. μονο γκουντα], καθως και ζαμπον σε κομματακια αν θελετε.Επισης λιγο πιπερι [οχι αλατι λογω τυριων].Ακομα μπορειτε να βαλετε λαιτ εβαπορε για πιο ελαφρυ. Η συνταγη ειναι απο τη μαμα της φιλης μου της Κατερινας. Καλοφαγωτη!
Υλικά
-
1 σακουλακι πατατες στρογγυλες κατεψυγμενες τυπου Μac cain
-
150 γρ. γκουντα
-
150 γρ. κεφαλοτυρι
-
1 κουτι μανιταρια τεμαχισμενα
-
1 κουτι γαλα εβαπορε πληρες
-
λιγο βουτυρο ή λαδι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λαδωνουμε [ή βουτυρωνουμε] το πυρεξ μας ή ενα μικρο ταψακι, και απλωνουμε τις πατατες [κατευθειαν απο τη καταψυξη].
-
2
Βαζουμε τα μανιταρια απο πανω, αφου πρωτα τα στραγγισουμε καλα.
-
3
Ριχνουμε και τα τυρια μας απο πανω, τριμμενα κι ανακατεμενα μεταξυ τους.
-
4
Στο τελος ριχνουμε το εβαπορε [οχι αραιωμενο], και ψηνουμε το φαγητο στο φουρνο στους 200 βαθμους για 20 λεπτα περιπου, μεχρι να ροδισει.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (9)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !