Διόρθωση συνταγής

Υλικά

25 λεπτά
4-6 μερίδες
  1. 1 κιλό μικρές πατάτες
  2. 1 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
  3. 3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  4. 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  5. 1 κ.γ. κάππαρη
  6. αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους και τις βράζουμε για 30-35' μέχρι να μαλακώσουν. Τις στραγγίζουμε, τις καθαρίζουμε, τις κόβουμε σε κομμάτια και τις βάζουμε σε σαλατιέρα.

  2. 2

    Ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι και την κάππαρη (στραγγισμένη).

  3. 3

    Χτυπάμε τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα, την κρέμα γάλακτος και το λάδι, μέχρι να ομογενοποιηθούν.

  4. 4

    Αλατοπιπερώνουμε τις πατάτες και τις περιχύνουμε ενώ είναι ζεστές ακόμα με την κρύα σάλτσα.

  5. 5

    Ανακατεύουμε απαλά, πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (19)

ΚΟΡΙΝΑ
ΚΟΡΙΝΑ @cook_8449741
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΕΤΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΤΕ 1 ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΤΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!

Από

Sitronella
Sitronella @Sitronella
στις
Καλαμάτα,
Με λένε Στέλλα και μένω στην Καλαμάτα. Ξεκίνησα το 2004 τις Συνταγές της Παρέας που έγιναν Cookpad. Μου αρέσει πολύ η μαγειρική φυσικά (!), ακόμα περισσότερο η ζαχαροπλαστική, τα ταξίδια και το διάβασμα. Διαβάζω και βλέπω πολύ επιστημονική φαντασία και φάνταζι. Ο λογαριασμός μου στο instagram είναι https://www.instagram.com/sitro_stella/
Δες περισσότερα