κύρια φωτογραφία συνταγής Πατατοσαλάτα με παριζάκι
DESPOINA-84
DESPOINA-84 @cook_8473830
N.PERAMOS,ELLADA

Είναι μια πανεύκολη, γρήγορη και χορταστική πατατοσαλάτα. Τρώγεται κρύα και το παριζάκι της δίνει μια ιδιαίτερη γεύση. Όσοι την έχουν δοκιμάσει έχουν ξετρελαθεί!

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα υλικά μπορείτε να τα αυξομειώσετε ανάλογα με τα γούστα σας.Όσο περισσότερο την αφήσετε στο ψυγείο, τόσο το καλύτερο. Καλή Επιτυχία!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 3-4 μεγαλούτσικες πατάτες
  2. 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
  3. 3-4 αγγουράκια τουρσί (ή 1 αγγουρακι φρέσκο)
  4. 100 γρ. παριζάκι
  5. 4 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας
  6. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  7. λίγο ξύδι
  8. αλάτι-πιπέρι
  9. Για τη σως
  10. 2 κ.σ. γιαούρτι
  11. λίγο ξύδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αρχικά, ξεφλουδίζουμε, πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες σε μπόλικο αλατισμένο νεράκι,μέχρι να μαλακώσουν.

  2. 2

    Μόλις βράσουν τις στραγγίζουμε και αφού κρυώσουν τις κόβουμε σε κομμάτια μέσα σε μια βαθεία σαλατιέρα.

  3. 3

    Έπειτα, κόβουμε σε ροδέλες το αγγουράκι,ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και το μαϊντανό και τα ρίχνουμε στις πατατες.Αλατοπιπέρώνουμε,ρίχνουμε ελάχιστο ξύδι και τ' ανακατέβουμε με απαλές κινήσεις για να μην διαλυθούν οι πατάτες.

  4. 4

    Κόβουμε σε κομμάτια το παριζάκι και την γαλοπούλα και τ΄ ανακατέβουμε κι αυτά με τις πατάτες.

  5. 5

    Τέλος, σ΄ένα μπολ ανακατέβουμε την μαγιονέζα, το γιαούρτι, τη μουστάρδα και λίγο ξύδι και περιχύνουμε την πατατοσάλατα μας, ανακατέβοντας απαλά και προσέχοντας να ανακατευτεί ομοιόμορφα.

  6. 6

    Βάζουμε την σαλάτα μας στο ψυγείο 2-3 ώρες για να δέσουν τα υλικά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

kitro
kitro @cook_8468218
Δεσποινα θα την κανω συντομως και θα επανερθω με πιρουνακια.κατι μου λεει οτι τα πεντε τα αξιζει.

Από

DESPOINA-84
DESPOINA-84 @cook_8473830
στις
N.PERAMOS,ELLADA