Πατατοσαλάτα με παριζάκι
Είναι μια πανεύκολη, γρήγορη και χορταστική πατατοσαλάτα. Τρώγεται κρύα και το παριζάκι της δίνει μια ιδιαίτερη γεύση. Όσοι την έχουν δοκιμάσει έχουν ξετρελαθεί!
Λίγα μυστικά ακόμα
Τα υλικά μπορείτε να τα αυξομειώσετε ανάλογα με τα γούστα σας.Όσο περισσότερο την αφήσετε στο ψυγείο, τόσο το καλύτερο. Καλή Επιτυχία!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αρχικά, ξεφλουδίζουμε, πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες σε μπόλικο αλατισμένο νεράκι,μέχρι να μαλακώσουν.
-
2
Μόλις βράσουν τις στραγγίζουμε και αφού κρυώσουν τις κόβουμε σε κομμάτια μέσα σε μια βαθεία σαλατιέρα.
-
3
Έπειτα, κόβουμε σε ροδέλες το αγγουράκι,ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και το μαϊντανό και τα ρίχνουμε στις πατατες.Αλατοπιπέρώνουμε,ρίχνουμε ελάχιστο ξύδι και τ' ανακατέβουμε με απαλές κινήσεις για να μην διαλυθούν οι πατάτες.
-
4
Κόβουμε σε κομμάτια το παριζάκι και την γαλοπούλα και τ΄ ανακατέβουμε κι αυτά με τις πατάτες.
-
5
Τέλος, σ΄ένα μπολ ανακατέβουμε την μαγιονέζα, το γιαούρτι, τη μουστάρδα και λίγο ξύδι και περιχύνουμε την πατατοσάλατα μας, ανακατέβοντας απαλά και προσέχοντας να ανακατευτεί ομοιόμορφα.
-
6
Βάζουμε την σαλάτα μας στο ψυγείο 2-3 ώρες για να δέσουν τα υλικά.
Σχόλια (7)