κύρια φωτογραφία συνταγής Πατατοσαλάτα με στυλ
ΣΕΦΙΤΣΑ
ΣΕΦΙΤΣΑ @cook_8450823

Η αγαπημένη μας πατατοσαλάτα τώρα το καλοκαίρι είναι ακόμα πιό θεική μαζί με παγωμένη μπύρα και λουκάνικα...

Λίγα μυστικά ακόμα

Προσοχή στην πατάτα να μην βράσει πολύ γιατί θα λιώσει. Όλη η νοστιμιά είναι το ρόδισμα της πατάτας στο τηγάνι.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
  1. 5-6 μέτριες πατάτες
  2. 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  3. αλάτι
  4. πιπέρι
  5. 3-4 μικρά κρεμμυδάκια φρέσκα
  6. 1 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος
  7. 2 κ.σ πιπεριά σε μικρά κυβάκια
  8. 4-5 φέτες μπέικον
  9. 1 κούπα τυρί γκούντα σε κυβάκια ή άλλο κίτρινο τυρί
  10. 2 αυγά βρασμένα σφιχτά
  11. 1 κούπα μαγιονέζα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε και βράζουμε τις πατάτες.  Όταν κρυώσουν τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια

  2. 2

    Ρίχνουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και σωτάρουμε το μπέικον αφού το έχουμε ψιλοκόψει μετά το κρεμμυδάκι με την πιπεριά και τέλος τις πατάτες με λίγο αλάτι και πιπέρι

  3. 3

    Αφήνουμε για λίγο το μίγμα στο τηγάνι να ροδίσει ανακατεύωντας

  4. 4

    Βάζουμε το μίγμα σε ένα βαθύ γυαλινο μπώλ και ρίχνουμε το τυρί τα αυγά ψιλοκομμένα και τέλος την μαγιονέζα.

  5. 5

    Βαζουμε στο ψυγείο.