Πατατοσαλάτα με στυλ
Η αγαπημένη μας πατατοσαλάτα τώρα το καλοκαίρι είναι ακόμα πιό θεική μαζί με παγωμένη μπύρα και λουκάνικα...
Λίγα μυστικά ακόμα
Προσοχή στην πατάτα να μην βράσει πολύ γιατί θα λιώσει. Όλη η νοστιμιά είναι το ρόδισμα της πατάτας στο τηγάνι.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε και βράζουμε τις πατάτες. Όταν κρυώσουν τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια
-
2
Ρίχνουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και σωτάρουμε το μπέικον αφού το έχουμε ψιλοκόψει μετά το κρεμμυδάκι με την πιπεριά και τέλος τις πατάτες με λίγο αλάτι και πιπέρι
-
3
Αφήνουμε για λίγο το μίγμα στο τηγάνι να ροδίσει ανακατεύωντας
-
4
Βάζουμε το μίγμα σε ένα βαθύ γυαλινο μπώλ και ρίχνουμε το τυρί τα αυγά ψιλοκομμένα και τέλος την μαγιονέζα.
-
5
Βαζουμε στο ψυγείο.
Σχόλια (7)