κύρια φωτογραφία συνταγής Πατατοσαλάτα της Σίσσυς
1947
1947 @cook_8457000
ΧΑΛΚΙΔΑ,ΕΛΛΑΔΑ

Ειναι μια συνταγή ευκολη νόστιμη.

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να μην σας αφήσει νερό οταν την διατηρήσετε στο ψυγείο θα πρέπει πριν βάλετε την τομάτα αφήστε την λίγο να βγάλει τα υγρά που έχει.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

33 Minutes
  1.  1 1/2 κιλό πατάτες
  2. 250 γρ. ζαμπον κομάτι 
  3. 250 γρ. τυρί γκούντα κομάτι 
  4. 1/2 ματσάκι μαιντανό
  5. 1 ντομάτα φρέσκια
  6. 1 κιλό μαγιονέζα
  7. αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τις πατάτες αφου τις πλύνουμε καλά με αρκετό αλάτι. Οταν βρασουν τις αφήνουμε να κρυώσουν, τις κοβουμε σε μικρα κομάτια περιπου 3χ3 cm.

  2. 2

    Κόβουμε το ζαμπόν και το γκούντα σε κυβάκια περίπου 2 cm.

  3. 3

    Ψιλοκόβουμε τον μαιντανο παρα πολύ λεπτο, τα αυγά τα κόβουμε (κάθε ενα) σε 8 κομμάτια.

  4. 4

    Κόβουμε την ντομάτα και αυτη σε μικρά κυβάκια.

  5. 5

    Ολα αυτά τα βάζουμε σε ενα μεγάλο μπόλ τα ανακατέβουμε με μια κουτάλα, βαζουμε αλάτι, πιπέρι και ρίχνουμε την μαγιονέζα και τα ξανα ανακατεύουμε μεχρι η μαγιονέζα να καλύψει ολα τα υλικά.

  6. 6

    Την βάζουμε στο ψυγείο για 1 ωρα και η πατατοσαλάτα σας ειναι ετοιμη.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

iliana pasxalidi
iliana pasxalidi @cook_8510957
Τελεια!!! Απλα εκανα την μιση δοση με 2 κουταλιες μαγιονεζα κ 2 γιαουρτι στραγγιστο

Από

1947
1947 @cook_8457000
στις
ΧΑΛΚΙΔΑ,ΕΛΛΑΔΑ