Tassos
Tassos @cook_8449461

Μια σαλάτα για όλες τις εποχές.

Λίγα μυστικά ακόμα

TIPΟ καθένας μπορεί να βάλει και ό,τι άλλο θέλει στην πατατοσαλάτα. Μπορεί να βάλει ελιές, αγγουράκι τουρσί, αρακά, κλπ. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
4 άτομα
  1. 1 κιλό πατάτες
  2. 1 μεγάλο βάζο μαγιονέζα
  3. λάδι
  4. αλάτι
  5. πιπέρι
  6. χυμός λεμονιού
  7. 5 κρεμμυδάκια χλωρά ψιλοκομμένα ή ένα μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε και βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις πατάτες.

  2. 2

    Τις κόβουμε σε κύβους και τις βάζουμε σ’ ένα μπολ ή σαλατιέρα.

  3. 3

    Προσθέτουμε τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε προσεκτικά.

  4. 4

    Βάζουμε μόνο όση μαγιονέζα παίρνει το μείγμα, όχι παραπάνω.

  5. 5

    Προσθέτουμε λίγο λάδι, αλάτι, πιπέρι, το χυμό ενός μεγάλου λεμονιού, το κρεμμύδι και την κάπαρη και ανακατεύουμε προσεκτικά χωρίς να λιώσουν οι πατάτες.

  6. 6

    Σερβίρουμε αμέσως.

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

yafzou
yafzou @cook_8472216
Ειλικρινά η πατατοσαλάτα σου μου έλυσε τα χέρια για το τι να έφτιαχνα ως συνοδευτικό στις σημερινές μπριζόλες... (είχα και κόσμο βλέπεις... χαχαχα)\nεπειδή όμως είχα ελλείψεις στα υλικά την έκανα ως εξής : έβρασα τις πατατούλε σε καλά αλατισμένο νερό, μετά τις κρύωσα και τις έκοψα σε κύβους, αφού πρώτα τις έβαλα πάνω σε χαρτί για να τραβήξει τα νερα! μετά πρόσθεσα ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι, πιπέρι και μαγιονέζα και έγινε μούρλια!!!\nαν λοιπόν με τόσες ελλείψεις έγινε τόσο νόστιμη, φαντάσου να είχα βάλει και όλα τα υλικα ;)

Από

Tassos
Tassos @cook_8449461
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα