Πατέ ελιάς από σπίτι
Εύκολα νόστιμα και από σπίτι!
Λίγα μυστικά ακόμα
Είχα ένα βάζο με πράσινες ελιές από το χωριό του γαμπρού μου που καταναλώνονται φρέσκιες, οι οποίες όμως δεν είχαν φαγωθεί με αποτέλεσμα να μαλακώσουν και να μην μας αρέσουν. Τις έκανα πατέ και τώρα πρέπει να ξανακάνω γιατί σε 3 μέρες το καταναλώσαμε. Νόστιμα, χωρίς συντηρητικά και κυρίως οικονομικά! Δεν δίνω ακριβείς ποσότητες γιατί μπορούμε να φτιάξουμε όσο θέλουμε και να νοστιμίσουμε κατά το γούστο μας.
#ΜηνΤοΠετάς
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τις ελιές και αφαιρούμε τα κουκούτσια.
-
2
Πολτοποιούμε στο multi, με ράβδο μπλέντερ, με πηρούνι, όπως μας βολεύει.
-
3
Αρτίζουμε με αλάτι, λεμόνι, ξύδι και ελαιόλαδο σύμφωνα με τα γούστα μας.
-
4
Διατηρούμε σε βάζο στο ψυγείο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια