Πατσαβουρόπιτα
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Παίρνουμε τη φόρμα του κέικ και τη λαδώνουμε.
-
2
Κόβουμε μισό φύλλο κρούστας και τοποθετούμε στη μισή φόρμα τσαλακωμένο και το ίδιο κάνουμε και στην υπόλοιπη μισή.
-
3
Λαδώνουμε λίγο τα φύλλα και ρίχνουμε λίγο από όλα τα υλικά (τα έχουμε ψιλοκόψει). Συνεχίζουμε ωσότου τελειώσουν τα φύλλα αφήνοντας το τελευταίο μόνο λαδωμένο.
-
4
Χτυπάμε το γάλα με τα αυγά και το περιχύνουμε.
-
5
Αφήνουμε να πιει τα υγρά και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
-
6
Κόβουμε σε φέτες αφού κρυώσει καλά.
Σχόλια