κύρια φωτογραφία συνταγής Πατσαδάκι γιαχνιστό με σάλτσα ντομάτας

Πατσαδάκι γιαχνιστό με σάλτσα ντομάτας

savefico
savefico @cook_8466292
,ΕΛΛΑΔΑ

Για όσους αγαπούν τον πατσά, μια διαφορετική εκδοχή που έρχεται από παλιές εποχές... Πατσαδάκι από μοσχαρίσια ή αρνίσια κοιλιά, γιαχνιστό με κρεμμυδάκι και μυρωδικά όπως το έφτιαχνε η προγιαγιά μου από τη Ρόδο... Ένας φοβερός μεζές για καλοφαγάδες-)

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να προσθέσουμε λίγη πιπεριά, ένα κομματάκι πράσο και λίγο σκόρδο για πιο πικάντικη γεύση...Επίσης, γίνεται υπέροχο αν ψήσουμε με τη σάλτσα του σε πήλινο στο φούρνο και όχι σε κατσαρόλα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. Πατσάς από κοιλιά
  2. Σάλτσα ντομάτας
  3. Μερικά κρεμμύδια ξερά
  4. 4-5 κουταλιές λάδι
  5. Αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε καλά τον πατσά.

  2. 2

    Τον βάζουμε σε κατσαρόλα με όσο το δυνατόν λιγότερο νερό (ίσα που να τον σκεπάσει).

  3. 3

    Βράζουμε μέχρι να μαλακώσει καλά και επιδιώκουμε να "πιει" όσο γίνεται από το νερό του.

  4. 4

    Σε άλλη κατσαρόλα σωτάρουμε αρκετό κρεμμύδι που έχουμε κόψει σε φετούλες και έπειτα προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας και τα μυρωδικά νά πάρουν μια βράση.

  5. 5

    Ρίχνουμε και τον πατσά μας ψιλοκομμένο, το αλατι και βράζουμε μέχρι να χυλώσει το φαγητό μας.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

elena maro
elena maro @cook_8467139
Πολύ νόστιμο... :-) Καμία σχέση με τον κλασικο πατσα...

Από

savefico
savefico @cook_8466292
στις
,ΕΛΛΑΔΑ
Μου αρέσει να μαγειρεύω και να δημιουργώ...
Δες περισσότερα