κύρια φωτογραφία συνταγής Πένες καρμπονάρα
nati
nati @natiscooking
,

Εύκολη καρμπονάρα χωρίς αυγά.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 1 κιλό πένες
  2. 20 φέτες μπεικον κομμένες
  3. 10 φέτες γαλοπούλα κομμένες
  4. λίγο αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
  5. 200 γρ. γκούντα τριμμένη
  6. 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τις πένες όπως στις οδηγίες.

  2. 2

    Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το μπεικον και την γαλοπούλα με 1 κουταλιά βούτηρο.

  3. 3

    Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά.

  4. 4

    Στο τέλος προσθέτουμε και τα τυριά και τα αφήνουμε να λιώσουν ωστε να πήξει και η κρέμα μας.

  5. 5

    Σερβίρουμε στα πιάτα τις πένες και απο πάνω βάζουμε την σάλτσα

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

bouka_tsoukaliou
bouka_tsoukaliou @cook_8450633
Νομίζω ότι τα υλικά της σάλτσας θα είναι πολλά σε σχέση με ένα πακέτο μακαρόνια.

Από

nati
nati @natiscooking
στις
,