Πένες με πολύχρωμες πιπεριές
Ασπρη σάλτσα ζυμαρικών με ιδιαίτερη γεύση πιπεριάς.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε προσθέτετε και απο πάνω παρμεζάνα.Πιπεριά βάζετε ανάλογα με το γούστο σας. Χαρίζει φανταστική γεύση. Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε και μπουκιές απο κοτόπουλο μέσα στην σάλτσα. Ταιριάζουν απόλυτα.
Υλικά
-
1 πακέτο πένες
-
5 φέτες μπεϊκον
-
1 μικρό κρεμμύδι
-
πράσινη πιπεριά
-
κόκκινη πιπεριά
-
κίτρινη πιπεριά
-
πορτοκαλί πιπεριά
-
1 κ.σ βούτυρο
-
1/4 παρμεζάνα τριμμένη
-
500 ml κρέμα γάλακτος
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σωτάρουμε με το βούτυρο το μπεϊκον, τις πιπεριές και το κρεμμύδι αφού τα εχουμε κόψει μικρά κυβάκια.
-
2
Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να βράσει και να πήξει ελάχιστα.
-
3
Βράζουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό με μια κουταλιά λάδι.
-
4
Τις σουρώνουμε και τις τοποθετούμε στο σκέυος που θα τις σερβίρουμε.
-
5
Βγάζουμε την σάλτσα απο την φωτιά και προσθέτουμε την παρμεζάνα.
-
6
Ανακατεύουμε και περιχύνουμε τις πένες.
Σχόλια