Πένες με σπανάκι και σάλτσα φέτας
Λίγα μυστικά ακόμα
θα βρείτε τη συνταγή αυτούσια εδώ. Εγώ την έκανα με αγελαδινό γάλα μαζί με κρέμα γάλακτος και ρίγανη αντί για θρούμπι.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό για 3 λεπτά.
-
2
Σε ένα αντικολλητικό μεγάλο τηγάνι ή σε μια κατσαρόλα, βάζουμε το λάδι και ρίχνουμε τη φέτα, θρυμματισμένη. Προσθέτουμε το θυμάρι, το θρούμπι και το σκόρδο και τσιγαρίζουμε για 1 λεπτό.
-
3
Προσθέτουμε και το γάλα. Μόλις πάρει βράση η σάλτσα, προσθέτουμε τα ζυμαρικά.
-
4
Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση. Μόλις πιουν τα μακαρόνια το πολύ γάλα προσθέτουμε το σπανάκι σε μεγάλα κομμάτια.
-
5
Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)