κύρια φωτογραφία συνταγής Πέννες γκραντινέ με σπαράγγια και τυριά

Πέννες γκραντινέ με σπαράγγια και τυριά

18 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
lavandula
lavandula @cook_8460159
Thessaloniki,Greece

Μία εύκολη και νόστιμη συνταγή (20 λεπτά προετοιμασία )

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι της Nicoletta Negri από το βιβλίο "Σπιτικά ζυμαρικά".

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 350 γραμ. πέννες
  2. 400 γραμ. σπαράγγια, φρέσκα ή κατεψυγμένα
  3. 50 γραμ.γλυκό τυρί προβολόνε τριμμένο
  4. 50 γραμ. πεκορίνο τριμμένο
  5. 8 μπουκίτσες μοτσαρέλας
  6. 100 γραμ. τριμμένη παρμεζάνα
  7. 100 γραμ. βούτυρο
  8. παρθένο ελαιόλαδο
  9. αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τις πέννες μέχρι να γίνουν πολύ αλ ντέντε.

  2. 2

    Καθαρίζουμε και βράζουμε με λίγο αλάτιτα σπαράγγια

  3. 3

    Μετά τα στραγγίζουμε και τα σωτάρουμε σ΄ένα τηγανάκι με το μισό βούτυρο (για 3 λεπτά) και αλατοπιπερώνουμε.

  4. 4

    Τρίβουμε όλα τα τυριά.

  5. 5

    Βουτυρώνουμε το σκεύος της επιλογής μας τοποθετούμε τις μισές πέννες και σκεπάζουμε με τα σπαράγγια και τα μισά τυριά.

  6. 6

    Ρίχνουμε τις υπόλοιπες πέννες και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα τυριά και το υπόλοιπο βούτυρο σε κομματάκια.

  7. 7

    Ψήνουμε στους 190° βαθμούς για 25 λεπτά έως να γίνουν χρυσαφένια.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

lavandula
lavandula @cook_8460159
στις
Thessaloniki,Greece