Πέννες γκραντινέ με σπαράγγια και τυριά
Μία εύκολη και νόστιμη συνταγή (20 λεπτά προετοιμασία )
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι της Nicoletta Negri από το βιβλίο "Σπιτικά ζυμαρικά".
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τις πέννες μέχρι να γίνουν πολύ αλ ντέντε.
-
2
Καθαρίζουμε και βράζουμε με λίγο αλάτιτα σπαράγγια
-
3
Μετά τα στραγγίζουμε και τα σωτάρουμε σ΄ένα τηγανάκι με το μισό βούτυρο (για 3 λεπτά) και αλατοπιπερώνουμε.
-
4
Τρίβουμε όλα τα τυριά.
-
5
Βουτυρώνουμε το σκεύος της επιλογής μας τοποθετούμε τις μισές πέννες και σκεπάζουμε με τα σπαράγγια και τα μισά τυριά.
-
6
Ρίχνουμε τις υπόλοιπες πέννες και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα τυριά και το υπόλοιπο βούτυρο σε κομματάκια.
-
7
Ψήνουμε στους 190° βαθμούς για 25 λεπτά έως να γίνουν χρυσαφένια.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια