Πέννες καρμπονάρα με κοτομπουκιές
Λίγα μυστικά ακόμα
Μακάρι να είχα μαζί μου φωτογραφία για να δείτε πόσο λαχταριστή δείχνει!
Υλικά
-
2 φιλέτα κοτόπουλο στήθος
-
2 μεσαίες κρέμες γάλακτος
-
6-7 κομμάτια πάριζα για τοστ
-
2 κ.σ. μαργαρίνη
-
1 κονσέρβα ψιλοκομμένα μανιτάρια
-
Λίγο μαϊντανό
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
1 σακουλάκι πέννες
-
1/4 ένταμ τρυμμένο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αρχικά βράζουμε το στήθος κοτόπουλο σε νερό με λίγο αλάτι και πιπέρι. Αφού βράσει το ψιλοκόβουμε.
-
2
Βάζουμε τις πέννες να βράσουν σε νερό με λίγο αλάτι.
-
3
Ταυτόχρονα βάζουμε μαργαρίνη σε ένα βαθύ τηγάνι και τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια αφού τα ξεπλύνουμε και τα σουρώσουμε καλά. Τους προσθέτουμε λίγο πιπέρι.
-
4
Στη συνέχεια προσθέτουμε και την πάριζα για τσιγάρισμα και μετά την κρέμα γάλακτος.
-
5
Προσθέτουμε τις το ψιλοκομμένο κοτόπουλο.
-
6
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να πήξει λίγο η σάλτσα και να τη ρουφήξει το κοτόπουλο.
-
7
Όταν γίνει σχετικά παχύρευση η σάλτσα προσθέτουμε το μαϊντανό και το βγάζουμε από τη φωτιά.
-
8
Σουρώνουμε τα μακαρόνια και σερβίρουμε σε ρηχό πιάτο.
-
9
Πασπαλίζουμε πάνω στα καυτά μακαρόνια το τυρί να λιώσει και προσθέτουμε από επάνω τη σάλτσα μας! Καλή σας όρεξη!
Σχόλια (6)