Stefbach11
Stefbach11 @cook_8495297
Γιαννιτσά,Ελλάδα

Μία πολύ απλή και εύκολη συνταγή, πολύ γευστική αλλά και λιπαρή!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

40 Minutes
4 άτομα
  1. 3 φέτες ζαμπόν
  2. 2 κομμάτια τυρί φέτα
  3. 200 g κασέρι τριμμένο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζετε τις πέννες σε μία κατσαρόλα με νερό και αλάτι να πάρουν μία βράση. Έπειτα αφού τις σουρώσετε τις βάζετε να πάρουν μία βράση και στο λάδι ή βούτυρο. Τώρα είναι έτοιμες.

  2. 2

    Προχωράμε στη σάλτσα που βέβαια μπορείτε να την ετοιμάζετε παράλληλα. Σ'ένα μικρό κατσαρολάκι αδειάζουμε την κρέμα γάλακτος, τρίβουμε τη φέτα ώστε να πάρει ωραία γεύση και να γίνει πιο πηχτή. Ρίχνουμε και το ζαμπόν κομμένο σε ψιλά κομματάκια και ανακατεύουμε.

  3. 3

    Αφού έχουμε έτοιμες τις πέννες και τη σάλτσα, αρχικά αδειάζουμε τις πέννες σε ένα σκεύος όπως αυτό της φωτο ή σε όποιο βολεύει εσάς. Από πάνω ρίχνουμε και τη σάλτσα όπως είναι. Τώρα είναι σειρά για να ρίξουμε το κασέρι. Υπολογίζουμε το μισό από αυτό που έχουμε τρίψει και ανακατεύουμε με τις πέννες ώστε να πάει παντού. Έπειτα ρίχνουμε το υπόλοιπο πάνω από τις πέννες και το βάζουμε στο φούρνο. Το χρόνο ψησίματος τον υπολογίζετε εσείς ανάλογα με το αν θέλετε να ξεροψηθούν και κατά πόσο οι πέννες.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

Eleni
Eleni @cook_22648565
Φαίνεται εύκολη και νόστιμη συνταγή. Σε τι θερμοκρασία φούρνου?

Από

Stefbach11
Stefbach11 @cook_8495297
στις
Γιαννιτσά,Ελλάδα