Πέννες με πέστο σπανάκι
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε mini penne με σπανάκι της Barilla.Επίσης μπορεί να γίνει ένα γευστικό ογκρατέν και αντί για παρμεζάνα μπορούμε να βάλουμε κεφαλογραβιέρα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζεματίζουμε το σπανάκι για 3 λεπτά και το σουρώνουμε καλά.
-
2
Αφήνουμε το σπανάκι να κρυώσει λίγο.
-
3
Βάζουμε στο μπλέντερ το σπανάκι, την παρμεζάνα, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και χτυπάμε καλά τα υλικά.
-
4
Ταυτόχρονα σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα σουρώνουμε.
-
5
Τοποθετούμε τα βρασμένα ζυμαρικά στην κατσαρόλα, προσθέτουμε το πέστο και ανακατεύουμε καλά.
-
6
Σερβίρουμε αμέσως και προσθέτουμε λίγη ακόμα τριμμένη παρμεζάνα πάνω από τα ζυμαρικά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια