κύρια φωτογραφία συνταγής Πέννες με πέστο σπανάκι

Πέννες με πέστο σπανάκι

6 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ @cook_8494376
,ΕΛΛΑΣ

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε mini penne με σπανάκι της Barilla.Επίσης μπορεί να γίνει ένα γευστικό ογκρατέν και αντί για παρμεζάνα μπορούμε να βάλουμε κεφαλογραβιέρα. 

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 400 γρ. πέννες
  2. 300 γρ. πλυμμένα φύλλα σπανάκι
  3. 1 σκελίδα σκόρδο
  4. 1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
  5. 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  6. αλατοπίπερο
  7. τριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ζεματίζουμε το σπανάκι για 3 λεπτά και το σουρώνουμε καλά.

  2. 2

    Αφήνουμε το σπανάκι να κρυώσει λίγο.

  3. 3

    Βάζουμε στο μπλέντερ το σπανάκι, την παρμεζάνα, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και χτυπάμε καλά τα υλικά.

  4. 4

    Ταυτόχρονα σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα σουρώνουμε.

  5. 5

    Τοποθετούμε τα βρασμένα ζυμαρικά στην κατσαρόλα, προσθέτουμε το πέστο και ανακατεύουμε καλά.

  6. 6

    Σερβίρουμε αμέσως και προσθέτουμε λίγη ακόμα τριμμένη παρμεζάνα πάνω από τα ζυμαρικά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ
στις
,ΕΛΛΑΣ