Πέννες με χρωματιστές πιπεριές και κάρυ
Πέννες ή οποιοδήποτε ζυμαρικό συμπαθείτε (και διαθέτετε) απαλλαγμένο από την αμαρτωλή κρέμα γαλακτος, με ιδιαίτερη πικάντικη γεύση..
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή μπορεί να εκτελεστεί και με ρύζι. Προσοχή μην σας καεί το σκόρδο γιατί θα πικρίσει!Καλή επιτυχία!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις πέννες.
-
2
Παράλληλα τηγανίζουμε στο ελαιόλαδο τις πιπεριες κομμένες σε τετραγωνα μεγέθους 2-3 ποντων.
-
3
Οταν οι πιπεριές αρχίζουν να μαλακώνουν προσθέτουμε τα σκόρδα κομμένα στα δύο.
-
4
Οταν το σκόρδο ροδισει προσθέτουμε το κάρυ (μπόλικο).
-
5
Οταν τα ζυμαρικά βράσουν τα σουρώνουμε και τα ξανατοποθετουμε στην κατσαρόλα τους.
-
6
Τους προσθέτουμε τις πιπεριες με τρυπητή κουτάλα ανακατεύουμε και απολαμβάνουμε!
Σχόλια (2)