Πεντανόστιμα Cupcakes by Παρλιάρος

Bαθμολογία: 4.5
       
 
12 ψήφοι
dancecook, 07.03.13

Περιγραφή

Η συνταγή αυτή είναι από το περιοδικό "Γλυκιές Ιστορίες" τεύχος Ιουνίου (αν θυμάμαι καλά) από το Στέλιο Παρλιάρο! Είναι μια πολύ νόστιμη και εύκολη συντάγη!

Πεντανόστιμα Cupcakes by Παρλιάρος

Τι χρειαζόμαστε:

Για τα cupcakes:
 

  • 250 γρ. βούτυρο
  • 250 γρ. ζάχαρη
  • 4 αυγά
  • 300 γρ. αλεύρι
  • 10 γρ. μπέικιν
  • 180 γρ. γάλα

 

Για την επικάλυψη:

  • 40 γρ. νερό
  • 180 γρ. ζάχαρη
  • 3 ασπράδια αυγού
  • χρώμα ζαχαροπλαστικής
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Cupcakes και muffins
Μέθοδος: Φούρνου
Διατροφή: Χορτοφαγική
Δυσκολία: Εύκολο , Γρήγορο
Φτιάχνει: περίπου 25 κομμάτια
Κόστος:
(3 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(3 ψήφοι)
Προετοιμασία: 60' (2 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 30' (2 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Για τη βάση, χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη, σε δυνατή ταχύτητα, έως ότου να γίνουν μια απαλή κρέμα.
  2. Ύστερα, χτυπώντας σε μεσαία ταχύτητα, προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά.
  3. Σταματάμε το χτύπημα και ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και το μπέικιν!
  4. Τέλος προσθέτουμε υο γάλα ανακατεύοντας συνεχώς.
  5. Τοποθετούμε το μείγμα σε καραμελόχαρτα και έπειτα σε φόρμες για muffins ή στη ειδική θήκη για muffins.
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς,στον αέρα για 15-20λεπτά.
  7. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και γαρνίρουμε με την επικάλυψη! Τέλος στολίζουμε όπως μας αρέσει!
  8. Για την επικάλυψη, χτυπάμε τα αυγά σε μαρέγκα.
  9. Παράλληλα βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό σε μπεν μαριν εως να γίνουν σε μορφή σιροπιού.
  10. Τότε την αδειάζουμε σιγά-σιγά μέσα στη μαρέγκα συνεχίζοντας το χτύπημα για άλλα 10λεπτά.
  11. Ύστερα προσθέτουμε σταγόνες από χρώμα ζαχαροπλαστικής της αρεσκείας μας και στολίζουμε τα cupcakes.

Λίγα μυστικά ακόμα

Για το στόλισμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιπλέον τρούφα, smarties, oreos, κ.λ.π. Καλή επιτυχία!!!

Επειδή τα έχω φτιάξει αρκετές φορές άρχισα να πειραματίζομαι. Έτσι κατέληξα στα εξής:  όπως και στη φωτογραφία δίπλα (δείτε άλλες φωτοφραφίες) έχω κάνει δικό μου frosting στο οποίο χρησιμοποίησα 110 γρ. σαντιγύ (morfat, garni ,κλπ) με 200 ml φρέσκο γάλα και 250 γρ. σοκολάτα τύπου μερέντα , νουτέλα . Αφού το έφτιαξα, το έβαλα για περίπου 15 λεπτά στη κατάψυξη και ανακάτευα κάθε 5 λεπτά.

Αν δεν φαγωθούν άμεσα καλό θα ήταν να διατηρηθούν στο ψυγείο!!

Στη φωτογραφία της συνταγής τα έχω κάνει με αυτή που αναφέρω στην κύρια συνταγή!
Επίσης στη ζύμη προσθέτω 2 βανίλιες και 1 και κάτι κ.σ. κονιακ , με αυτό τον τρόπο τα cupcakes δεν έχουν έντονη τη γεύση του αβγού!

 

Σχετικές συνταγές

    36 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από vikoukou, 11-3-13  
    Yπέροχα και πεντανόστιμα !!! Πριν λίγο τα εφτιαξα και τα στολισα με τρούφα,μπισκότο τριμμένο και σοκολατα. η μονη παραλλαγή μου ειναι οτι έβαλα 2 βανίλιες για άρωμα.Εαν μπορεσω να ανεβασω φωτο.
    #
    Σχόλιο από dancecook, 11-3-13  
    Χαιρομαι πολυ που σου αρεσανε! Ευχαριστω για τα πιρουνακια και τη φωτογραφια, φαινονται πολυ ομορφα!!
    #
    Σχόλιο από vikoukou, 12-3-13  
    επειδή φτιαχνω πρωτη φορά cupcakes...λογω της επικάλυψης πρεπει να τα βαλω ψυγείο?????
    #
    Σχόλιο από dancecook, 12-3-13  
    Διατηρουνται εκτος ψυγειου (σε θερμοκρασια δωματιου) αλλα αν τα κρατησεις για πολλες μερες (πανω απο 3) πιστευω οτι καλο θα ηταν να τα βαλεις!
    #
    Σχόλιο από vikoukou, 12-3-13  
    Ευχαριστω πολυ για την άμεση απαντηση. χθες τα εβαλα ψυγειο καλου κακου και σημερα που δοκιμασαν φιλες μου ηταν τελεια.
    #
    Σχόλιο από dancecook, 12-3-13  
    Πολυ χαιρομαι που σας αρεσαν!!!
    #
    Σχόλιο από tahitian, 22-3-13  
    Αν και δε μπορεσα να τα δοκιμασω λογω νηστειας φαινοταν ποσο τρομερα αφρατα ηταν και ειδα και τα κοριτσια που τα αφανισαν.Εκανα μερικα με βουτυροκρεμα νουτελας,ζαχαροπαστα και σχεδια απο γλασο σοκολατας και τα υπολοιπα με βουτυροκρεμα και χρωματιστη τρουφα.Βεβαια στη φωτογραφια δεν εμεινε και τιποτα γιατι ειχα δωσει και τα περισσοτερα στην Ψυχοκινητικη της μικρης.Λιγες φορες παντως εχω δει να τρωνε τα παιδια κεικ με τοση μανια
    #
    Σχόλιο από dancecook, 23-3-13  
    Χαιρομαι πολυ που σου αρεσανε.. βασικα που αρεσανε στα παιδακια σου και τα καταβροχθησαν ολα οπως λες!!! Σε ευχαριστω πολυ και για τα πιρουνακια σου!! Περιμενω φωτογραφια!
    #
    Σχόλιο από pepita27, 24-3-13  
    Ελπίζω να μην πειράζει τον αγαπητό Παρλιάρο που πείραξα λίγο τη συνταγούλα όσον αφορά στο frosting.
    Για την επικάλυψη:
    25 γρ. βούτυρο αγελάδος
    60 γρ. ζάχαρη άχνη
    200 γρ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια
    Επιπλέον αποφάσισα να γεμίσω τα cupcakes μου με σοκολάτα ή μαρμελάδα.
    Τα υλικά για τη γέμιση σοκολάτας:
    2 κούπες σοκολατένιες σταγόνες
    1 κούπα κρέμα γάλακτος
    λίγο βούτυρο αγελάδας
    Έλιωσα σε μπεν μαρί τις σοκολατένιες σταγόνες με την κρέμα γάλακτος και στο τέλος πρόσθεσα λίγο βουτυράκι για να γυαλίσει το γλάσσο μου.Εως ότου τελειώσω με τη γέμιση θα πρέπει να τη διατηρώ ζεστή πάνω στο μάτι της κουζίνας.
    Με το εργαλείο που αδειάζουμε τα κουκούτσια από το μήλο, άνοιξα τρύπες στα cupcakes μου και έριξα μέσα με ένα κουταλάκι τη σοκολάτα ή τη μαρμελάδα. Σε κάποια από αυτά χρησιμοποίησα το γλάσσο και για επικάλυψη.
    #
    Σχόλιο από dancecook, 25-3-13  
    Δεν νομιζω να τoν πειραξει .. πολυ καλες οι ιδεες σου! Περιμενω και φωτογραφια !!
    #
    Σχόλιο από pepita27, 30-3-13  
    Τι να πώ?! Αυτή η συνταγή με εμπνέει για παραλλαγές..Σήμερα,δοκίμασα με 2 αβγά εφόσον με τα 4 της αρχικής συνταγής, τα cupcakes μύριζαν έντονα την μυρωδιά του αβγού και δεν μου άρεσε ιδιαίτερα!!
    Οσο για το νέο γλάσσο που δοκίμασα, το μοιράζομαι μαζί σας:
    60 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
    80 γραμμάρια ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
    20ml γάλα
    2-3 κ.σ. κακάο
    δύο σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας
    Στο παραπάνω γλάσσο αν προσθέσουμε:
    1 κουταλιά του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού ψιλοκομμένο
    2 κουταλιές του γλυκού χυμό πορτοκαλιού φρέσκο
    αποκτούμε ένα αρωματικότατο γλάσσο σοκολάτας-πορτοκαλιού.
    Αν δεν προσθέσετε κακάο, θα έχετε μία απλή αλλά αέρινη βουτυρόκρεμα.
    #
    Σχόλιο από tahitian, 22-5-13  
    Τωρα καταλαβαμε και οι υπολοιποι γιατι τα παιδια ειχαν πεσει με τα μουτρα σ'αυτα τα καταπληκτικα cupcakes.
    #
    Σχόλιο από dancecook, 22-5-13  
    Πέρασε η νηστεία και τα ξαναέφτιαξες? Χαίρομαι πολύ που σου αρέσανε!!!!!! Και ευχαριστώ πολύ πολύ και για τη βαθμολογία!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από deschas, 23-5-13  
    Nostimi sintagi!!! Sigoura 8a to dokimasw tora pou einai kai ta gennel8ia tou giou mou!! 8a h8ela na ma8w pws diatirounte ta cupcakes?? As poume oti ta ftiaksw 2-3 meres prin!!! Thank you!!
    #
    Σχόλιο από dancecook, 24-5-13  
    Καταρχάς να σου ζήσει!! Εύχομαι κάθε ευτυχία!
    Δεύτερον τα cupcakes διατηρούνται εκτος ψυγείου (μέχρι 2-3 μέρες) αλλά τώρα που είναι καλοκαίρι και έχει αρκετή ζέστη καλό θα ήταν να αποθηκευτούν στο ψυγείο λίγο πιο γρήγορα!
    Ωστόσο αν επιλέξεις να κάνεις την επικάλυψη που προτείνω , να τα βάλεις την ίδια μέρα στο ψυγείο!
    Ελπίζω να σε βοήθησα.. ότι παραπάνω χρειαστείς μην διστάσεις να ρωτήσεις!
    #
    Σχόλιο από tzoun, 22-8-13  
    Θέλω πολύ να τα φτιάξω, φαίνονται λαχταριστά. Ωστόσο, μια ερώτηση. Το γάλα για τα cupcakes πρέπει να είναι φρέσκο ή συμπυκνωμένο;
    #
    Σχόλιο από dancecook, 23-8-13  
    Να τα φτιάξεις και να μου πεις εντυπώσεις !!!!
    Το γάλα είναι φρέσκο ή διαρκείας!
    Καλή επιτυχία!!!
    #
    Σχόλιο από tsoude, 10-9-13  
    Καταπληκτική συνταγή!! Τα έφτιαξα κ βγήκαν πολύ ωραία για πρώτη φορά! :-D μια απορία έχω για τ γλασο...το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει; Η μαρέγκα μου βγήκε εντάξει το σιρόπι με το νερό κ τη ζάχαρη το βάζουμε να γίνει σε χαμηλή φωτιά;
    #
    Σχόλιο από dancecook, 10-9-13  
    Αν εννοείς το γλάσσο που αναφέρω στη συνταγή δεν χρειάζεται να μπει στο ψυγείο! Αν εννοείς το άλλο (λίγα μυστικά ακόμα) όπως λέω χρειάζεται κατάψυξη και κάθε 5 λεπτά ανακάτεμα, για συνολικά 15 λεπτά!
    το σιρόπι θέλει αρχικά σε υψηλή θερμοκρασία και μόλις πάρει βράσει το χαμηλώνουμε ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κολλήσει!!!
    Χαίρομαι ιδιαίτερα που σου άρεσε και ελπίζω να σε βοήθησα στις απορίες σου!
    #
    Σχόλιο από tsoude, 10-9-13  
    Ευχαριστώ πολύ!!!! :-D
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    29 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από vikoukou, 11-3-13  
    Yπέροχα και πεντανόστιμα !!! Πριν λίγο τα εφτιαξα και τα στολισα με τρούφα,μπισκότο τριμμένο και σοκολατα. η μονη παραλλαγή μου ειναι οτι έβαλα 2 βανίλιες για άρωμα.Εαν μπορεσω να ανεβασω φωτο.
    #
    Σχόλιο από dancecook, 11-3-13  
    Χαιρομαι πολυ που σου αρεσανε! Ευχαριστω για τα πιρουνακια και τη φωτογραφια, φαινονται πολυ ομορφα!!
    #
    Σχόλιο από dancecook, 12-3-13  
    Διατηρουνται εκτος ψυγειου (σε θερμοκρασια δωματιου) αλλα αν τα κρατησεις για πολλες μερες (πανω απο 3) πιστευω οτι καλο θα ηταν να τα βαλεις!
    #
    Σχόλιο από vikoukou, 12-3-13  
    Ευχαριστω πολυ για την άμεση απαντηση. χθες τα εβαλα ψυγειο καλου κακου και σημερα που δοκιμασαν φιλες μου ηταν τελεια.
    #
    Σχόλιο από dancecook, 12-3-13  
    Πολυ χαιρομαι που σας αρεσαν!!!
    #
    Σχόλιο από tahitian, 22-3-13  
    Αν και δε μπορεσα να τα δοκιμασω λογω νηστειας φαινοταν ποσο τρομερα αφρατα ηταν και ειδα και τα κοριτσια που τα αφανισαν.Εκανα μερικα με βουτυροκρεμα νουτελας,ζαχαροπαστα και σχεδια απο γλασο σοκολατας και τα υπολοιπα με βουτυροκρεμα και χρωματιστη τρουφα.Βεβαια στη φωτογραφια δεν εμεινε και τιποτα γιατι ειχα δωσει και τα περισσοτερα στην Ψυχοκινητικη της μικρης.Λιγες φορες παντως εχω δει να τρωνε τα παιδια κεικ με τοση μανια
    #
    Σχόλιο από dancecook, 23-3-13  
    Χαιρομαι πολυ που σου αρεσανε.. βασικα που αρεσανε στα παιδακια σου και τα καταβροχθησαν ολα οπως λες!!! Σε ευχαριστω πολυ και για τα πιρουνακια σου!! Περιμενω φωτογραφια!
    #
    Σχόλιο από pepita27, 24-3-13  
    Ελπίζω να μην πειράζει τον αγαπητό Παρλιάρο που πείραξα λίγο τη συνταγούλα όσον αφορά στο frosting.
    Για την επικάλυψη:
    25 γρ. βούτυρο αγελάδος
    60 γρ. ζάχαρη άχνη
    200 γρ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια
    Επιπλέον αποφάσισα να γεμίσω τα cupcakes μου με σοκολάτα ή μαρμελάδα.
    Τα υλικά για τη γέμιση σοκολάτας:
    2 κούπες σοκολατένιες σταγόνες
    1 κούπα κρέμα γάλακτος
    λίγο βούτυρο αγελάδας
    Έλιωσα σε μπεν μαρί τις σοκολατένιες σταγόνες με την κρέμα γάλακτος και στο τέλος πρόσθεσα λίγο βουτυράκι για να γυαλίσει το γλάσσο μου.Εως ότου τελειώσω με τη γέμιση θα πρέπει να τη διατηρώ ζεστή πάνω στο μάτι της κουζίνας.
    Με το εργαλείο που αδειάζουμε τα κουκούτσια από το μήλο, άνοιξα τρύπες στα cupcakes μου και έριξα μέσα με ένα κουταλάκι τη σοκολάτα ή τη μαρμελάδα. Σε κάποια από αυτά χρησιμοποίησα το γλάσσο και για επικάλυψη.
    #
    Σχόλιο από dancecook, 25-3-13  
    Δεν νομιζω να τoν πειραξει .. πολυ καλες οι ιδεες σου! Περιμενω και φωτογραφια !!
    #
    Σχόλιο από pepita27, 30-3-13  
    Τι να πώ?! Αυτή η συνταγή με εμπνέει για παραλλαγές..Σήμερα,δοκίμασα με 2 αβγά εφόσον με τα 4 της αρχικής συνταγής, τα cupcakes μύριζαν έντονα την μυρωδιά του αβγού και δεν μου άρεσε ιδιαίτερα!!
    Οσο για το νέο γλάσσο που δοκίμασα, το μοιράζομαι μαζί σας:
    60 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
    80 γραμμάρια ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
    20ml γάλα
    2-3 κ.σ. κακάο
    δύο σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας
    Στο παραπάνω γλάσσο αν προσθέσουμε:
    1 κουταλιά του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού ψιλοκομμένο
    2 κουταλιές του γλυκού χυμό πορτοκαλιού φρέσκο
    αποκτούμε ένα αρωματικότατο γλάσσο σοκολάτας-πορτοκαλιού.
    Αν δεν προσθέσετε κακάο, θα έχετε μία απλή αλλά αέρινη βουτυρόκρεμα.
    #
    Σχόλιο από tahitian, 22-5-13  
    Τωρα καταλαβαμε και οι υπολοιποι γιατι τα παιδια ειχαν πεσει με τα μουτρα σ'αυτα τα καταπληκτικα cupcakes.
    #
    Σχόλιο από dancecook, 22-5-13  
    Πέρασε η νηστεία και τα ξαναέφτιαξες? Χαίρομαι πολύ που σου αρέσανε!!!!!! Και ευχαριστώ πολύ πολύ και για τη βαθμολογία!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από deschas, 23-5-13  
    Nostimi sintagi!!! Sigoura 8a to dokimasw tora pou einai kai ta gennel8ia tou giou mou!! 8a h8ela na ma8w pws diatirounte ta cupcakes?? As poume oti ta ftiaksw 2-3 meres prin!!! Thank you!!
    #
    Σχόλιο από dancecook, 24-5-13  
    Καταρχάς να σου ζήσει!! Εύχομαι κάθε ευτυχία!
    Δεύτερον τα cupcakes διατηρούνται εκτος ψυγείου (μέχρι 2-3 μέρες) αλλά τώρα που είναι καλοκαίρι και έχει αρκετή ζέστη καλό θα ήταν να αποθηκευτούν στο ψυγείο λίγο πιο γρήγορα!
    Ωστόσο αν επιλέξεις να κάνεις την επικάλυψη που προτείνω , να τα βάλεις την ίδια μέρα στο ψυγείο!
    Ελπίζω να σε βοήθησα.. ότι παραπάνω χρειαστείς μην διστάσεις να ρωτήσεις!
    #
    Σχόλιο από tsoude, 10-9-13  
    Καταπληκτική συνταγή!! Τα έφτιαξα κ βγήκαν πολύ ωραία για πρώτη φορά! :-D μια απορία έχω για τ γλασο...το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει; Η μαρέγκα μου βγήκε εντάξει το σιρόπι με το νερό κ τη ζάχαρη το βάζουμε να γίνει σε χαμηλή φωτιά;
    #
    Σχόλιο από tsoude, 10-9-13  
    Ευχαριστώ πολύ!!!! :-D
    #
    Σχόλιο από elpidaxakou, 22-9-13  
    ευχαριστω!!το ειδα καθυστεριμενα!!!!!
    Θα τα φτιαξω και θα επανελθω για πιρουνακια!!
    #
    Σχόλιο από lena2207, 20-10-13  
    Δοκίμασα τη συνταγή αλλά δεν μου φούσκωσαν αρκετά. Την επόμενη φορά θα τα δοκιμάσω με περισσότερο μπέικιν.
    #
    Σχόλιο από dancecook, 31-10-13  
    Μήπως έβαλες λίγη ζύμη στα φορμάκια? ή μήπως άνοιξες τον φούρνο πιο νωρίς?
    Γενικά δεν φουσκώνουν πάρα πολύ πάντως .. δεν είναι σαν τα μαφινς! Ευχαρίστω που τη δοκίμασες όμως και για τα πιρουνάκια σου!
    Και στη φωτογραφία φαίνονται πολύ όμορφα!
    #
    Σχόλιο από MariaSyr11, 20-12-13  
    Τέλεια!Πρώτη φορά έφτιαξα cupcakes και είναι πραγματικά εξαιρετικά.Απλά προτείνω να βάζουμε και δυο βανίλιες για να μην είναι αισθητή η μυρωδιά του αυγού!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    7 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από vikoukou, 12-3-13  
    επειδή φτιαχνω πρωτη φορά cupcakes...λογω της επικάλυψης πρεπει να τα βαλω ψυγείο?????
    #
    Σχόλιο από tzoun, 22-8-13  
    Θέλω πολύ να τα φτιάξω, φαίνονται λαχταριστά. Ωστόσο, μια ερώτηση. Το γάλα για τα cupcakes πρέπει να είναι φρέσκο ή συμπυκνωμένο;
    #
    Σχόλιο από dancecook, 23-8-13  
    Να τα φτιάξεις και να μου πεις εντυπώσεις !!!!
    Το γάλα είναι φρέσκο ή διαρκείας!
    Καλή επιτυχία!!!
    #
    Σχόλιο από dancecook, 10-9-13  
    Αν εννοείς το γλάσσο που αναφέρω στη συνταγή δεν χρειάζεται να μπει στο ψυγείο! Αν εννοείς το άλλο (λίγα μυστικά ακόμα) όπως λέω χρειάζεται κατάψυξη και κάθε 5 λεπτά ανακάτεμα, για συνολικά 15 λεπτά!
    το σιρόπι θέλει αρχικά σε υψηλή θερμοκρασία και μόλις πάρει βράσει το χαμηλώνουμε ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κολλήσει!!!
    Χαίρομαι ιδιαίτερα που σου άρεσε και ελπίζω να σε βοήθησα στις απορίες σου!
    #
    Σχόλιο από elpidaxakou, 22-9-13  
    φαινονται υπεροχα και πολυ ευκολα!!!κ πεντανοστημα!!θελω πολυ να τα φτιαξω για την βαφτηση της κορης μου!!μπορειτε να μου πειτε ποσα τεμαχια βγαζει περιπου μια δοση????
    #
    Σχόλιο από Ναυσικά, 22-9-13  
    Αν δεις στην καρτέλα Στα γρήγορα, δίπλα στα υλικά της συνταγής, λέει ότι βγάζει περίπου 25 κομμάτια.
    #
    Σχόλιο από dancecook, 22-9-13  
    Όπως είπε και η Ναυσικά βγάζει περίπου 25 κομμάτια! Περιμένω εντυπώσεις!!!!!

    0 Παραλλαγές

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Ασφαλή νωπά αυγά
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορ...
    Συμβουλές για τέλεια κέικ
    Μπορούμε να καταλάβουμε πολύ εύκολα κατά πόσον ...
    Το αυγό και η διατροφική του αξία
    Η σύνθεση ενός αυγού: Ας ξεκινήσουμε το αφι...
    Τα αυγά στην κουζίνα μας
    Τελικά; Είναι το μέγεθος που μετράει ή είναι η ...
    Η συντήρηση των αυγών
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για τα αυγά, πό...

    Σχετικές οδηγίες

    Χωρίζω αβγά
    Προστέθηκε από Sitronella
    4.7143
           
           
    (7)

    Τη συνταγή προτείνουν:

    KEIK
    Ένα βιβλίο 155 αγαπημένων συνταγών, του/της voula 64
    ΓΛΥΚΑ
    Ένα βιβλίο 258 αγαπημένων συνταγών, του/της marymyt
    Κέικ
    Ένα βιβλίο 77 αγαπημένων συνταγών, του/της kikibebe2
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 14 αγαπημένων συνταγών, του/της zafirenia
    γλυκά
    Ένα βιβλίο 50 αγαπημένων συνταγών, του/της katerina_ko