Πεντανόστιμες κρέπες
Φανταστική γεύση και με πολύ λίγο κόπο!
Λίγα μυστικά ακόμα:
Άμα θέλετε μπορείτε να βάλετε στο χυλό λίγο κακάο για να αποκτήσει πιο σοκολατένια γεύση. Καλή σας όρεξη.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε στο μίξερ το γάλα με τα αυγά και το λιωμένο βούτυρο, μέχρι να αναμειχθούν καλά.
-
2
Στη συνέχεια, προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένας ωραίος χυλός.
-
3
Βουτυρώνουμε ελαφρώς ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε μια μικρή ποσότητα του χυλού.
-
4
Στη συνέχεια, με μια σπάτουλα ξεκολλάμε τις άκρες της κρέπας για να μην κολλήσει. Την γυρνάμε για να ψηθεί κι η άλλη πλευρά και τη βγάζουμε.
-
5
Οι κρέπες είναι έτοιμες. Μπορούμε να βάλουμε ό,τι θέλουμε για γέμιση.
Σχόλια