κύρια φωτογραφία συνταγής Πεντανόστιμες κρέπες
Nick2
Nick2 @cook_8489905

Φανταστική γεύση και με πολύ λίγο κόπο!

Λίγα μυστικά ακόμα:

Άμα θέλετε μπορείτε να βάλετε στο χυλό λίγο κακάο για να αποκτήσει πιο σοκολατένια γεύση. Καλή σας όρεξη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
6-8 κρέπες
  1. 2 φλ. χλιαρό γάλα
  2. 3 λιωμένες κ.σ. μαργαρίνη
  3. 300-350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  4. 1 φλ. χλιαρό νερό
  5. 1 πρέζα αλάτι (με το μάτι)
  6. 1 πρέζα ζάχαρη (με το μάτι)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε στο μίξερ το γάλα με τα αυγά και το λιωμένο βούτυρο, μέχρι να αναμειχθούν καλά.

  2. 2

    Στη συνέχεια, προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένας ωραίος χυλός.

  3. 3

    Βουτυρώνουμε ελαφρώς ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε μια μικρή ποσότητα του χυλού.

  4. 4

    Στη συνέχεια, με μια σπάτουλα ξεκολλάμε τις άκρες της κρέπας για να μην κολλήσει. Την γυρνάμε για να ψηθεί κι η άλλη πλευρά και τη βγάζουμε.

  5. 5

    Οι κρέπες είναι έτοιμες. Μπορούμε να βάλουμε ό,τι θέλουμε για γέμιση.

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα