Φωτογραφία της συνταγής Πεντανόστιμο ρυζόγαλο

Πεντανόστιμο ρυζόγαλο

Μαργαρίτα 4
Μαργαρίτα 4 @cook_8455817
,Ελλάδα

Το ρυζόγαλο που τρελαίνει μικρούς και μεγάλους.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν ρίξουμε το γάλα ζεστό (π.χ. το ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων) δεν θα πιάσει κρούστα η κατσαρόλα μας. Καλή επιτυχία!

Πεντανόστιμο ρυζόγαλο

Το ρυζόγαλο που τρελαίνει μικρούς και μεγάλους.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν ρίξουμε το γάλα ζεστό (π.χ. το ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων) δεν θα πιάσει κρούστα η κατσαρόλα μας. Καλή επιτυχία!

Διόρθωση συνταγής
Δες στατιστικά
Μοιράσου
Μοιράσου

Υλικά

177 Minutes
8 μπωλάκια
  1. 2 φακελάκια κρέμα Γιώτης βανιλια
  2. 1,360 ml. γάλα φρέσκο
  3. 15 κουτ.σ. ζάχαρη
  4. 1 φλυτζάνι ρυζι γλασέ
  5. 2,5 φλυτζάνια νερό
  6. 1/2 κουτ.γλ. αλάτι
  7. κανέλα

Οδηγίες μαγειρέματος

177 Minutes
  1. 1

    Βράζουμε το ρύζι με το νερό και το αλάτι και το αφήνουμε να πιει όλο το νερό.

  2. 2

     Σε ένα μπωλ ριχνουμε 360 γρ. γάλα, τη ζάχαρη, την κρέμα Γιώτης και τα ανακατεύουμε καλά.

  3. 3

    Ρίχνουμε στο ρύζι το 1 λ. γάλα και μόλις βράσει ριχνουμε το μιγμα της κρέμας και ανακατεύουμε μέχρι να πηξει.

  4. 4

    Το μοιράζουμε σε μπωλακια και πασπαλίζουμε με κανέλα.

Διόρθωση συνταγής
Δες στατιστικά
Μοιράσου
Cook Today
Μαργαρίτα 4
στις
,Ελλάδα
ειμαι η κορη του μπουμπουκου!!!! και εχω τεσσερα υπεροχα παιδια!

Σχόλια (68)

koskina
koskina @cook_8457565
καταπληκτικο,τελειο,παρα πολυ ωραιο. Α ΚΑΛΟΟΟΟ ΕΕΕΕΕΕ?

Παρόμοιες συνταγές