Πέρκα στο φούρνο με Φιλαδέλφεια
Γίνεται πικάντικο το φιλέτο μας και νοστιμότατο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να φτιάξουμε τη συνταγή αυτή και με άλλα φιλέτα ψαριών!
Υλικά
-
2 φιλέτα πέρκας
-
300 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια, κατά προτίμηση με μυρωδικά
-
250 γρ. ψίχα ψωμιού
-
ξύσμα δύο λεμονιών
-
θυμάρι ή ρίγανη
-
σκόρδο τριμμένο ή λιωμένο
-
αλατοπίπερο
-
λάδι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε την ψίχα με το ξύσμα λεμονιών και το θυμάρι.
-
2
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα, τα καλύπτουμε με ένα παχύ στρώμα τυριού Φιλαδέλφειας και απάνω το μείγμα ψωμιού.
-
3
Πιέζουμε για να κολλήσει το μείγμα καλά στα φιλέτα και να μην πέσει στο ψήσιμο, με ένα κουτάλι.
-
4
Ραντίζουμε με λάδι και σκόρδο που τα' χουμε ενώσει μαζί και ψήνουμε στους 170β. για 45 λεπτά.
Σχόλια (7)