Πέστο με σπανάκι
Νόστιμη, γρήγορη κι εύκολη σαλτσούλα για τα ζυμαρικά μας κι όχι μόνο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εγώ έβαλα λίγο παραπάνω ελαιόλαδο για να μου γίνει πιο αραιή.Διατηρείται στο ψυγείο για καμιά βδομάδα, αν είναι για παραπάνω, το φυλάμε στην κατάψυξη.Τη συνταγή τη βρήκα στο σάιτ www.joythebaker.com
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε στο μούλτι (ή στο γουδί όποιος θέλει), το σπανάκι, το σκόρδο, τα κάσιους, το λεμόνι και το ξύσμα, την παρμεζάνα και τα χτυπάμε ως να λιώσει το σπανάκι.
-
2
Προσθέτουμε αλατοπίπερο κατά βούληση και τέλος το ελαιόλαδο και χτυπάμε ώσπου να γίνει ομοιογενές το μίγμα.
-
3
Έτοιμο!
Σχόλια (4)