Sol81
Sol81 @cook_8455186

Νόστιμη, γρήγορη κι εύκολη σαλτσούλα για τα ζυμαρικά μας κι όχι μόνο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ έβαλα λίγο παραπάνω ελαιόλαδο για να μου γίνει πιο αραιή.Διατηρείται στο ψυγείο για καμιά βδομάδα, αν είναι για παραπάνω, το φυλάμε στην κατάψυξη.Τη συνταγή τη βρήκα στο σάιτ www.joythebaker.com

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4-5 άτομα
  1. 2 κούπες σπανάκι
  2. 2 σκελίδες σκόρδο
  3. 1/4 κούπας κάσιους
  4. 2 κ.γ. χυμό λεμονιού
  5. 1/2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
  6. 1/3 κούπας παρμεζάνα
  7. αλάτι-πιπέρι
  8. 1/3 κούπας ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε στο μούλτι (ή στο γουδί όποιος θέλει), το σπανάκι, το σκόρδο, τα κάσιους, το λεμόνι και το ξύσμα, την παρμεζάνα και τα χτυπάμε ως να λιώσει το σπανάκι.

  2. 2

    Προσθέτουμε αλατοπίπερο κατά βούληση και τέλος το ελαιόλαδο και χτυπάμε ώσπου να γίνει ομοιογενές το μίγμα.

  3. 3

    Έτοιμο!

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

eva81
eva81 @evaki81
καταπληκτικό! μοιάζει πάρα πολύ με το γνωστό πέστο του βασιλικού, απλά δε μυρίζει βασιλικός!

Από

Sol81
Sol81 @cook_8455186
στις