Picadillo

stella7778
stella7778 @stella7778

Μια Mεξικάνικη συνταγή με μοσχαρίσιο κιμά, ντομάτα και πιπεριές.

Λίγα μυστικά ακόμα

Σερβίρεται με ρύζι, πουρέ ή ζυμαρικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν γέμιση σε σάντουιτς. Οι μερακλήδες μπορούν να προσθέσουν λίγο τσίλι.... λίγο και με προσοχή, παιδιά!!!

Picadillo

Μια Mεξικάνικη συνταγή με μοσχαρίσιο κιμά, ντομάτα και πιπεριές.

Λίγα μυστικά ακόμα

Σερβίρεται με ρύζι, πουρέ ή ζυμαρικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν γέμιση σε σάντουιτς. Οι μερακλήδες μπορούν να προσθέσουν λίγο τσίλι.... λίγο και με προσοχή, παιδιά!!!

Διόρθωση συνταγής
Δες στατιστικά
Μοιράσου
Μοιράσου

Υλικά

4
  1. 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
  2. 1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  3. 2 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
  4. 1 μέτρια ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
  5. 1 κούπα χυμός ντομάτας
  6. 1/2 κούπα λευκό κρασί- ξηρό κατά προτίμηση
  7. 1/2 κουταλάκι γλυκού μπούκοβο
  8. 1/4 κούπας ξανθές σταφίδες
  9. 1/2 κούπα γεμιστές με πιπεριά ελιές σε φετούλς
  10. 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  11. Αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και προσθέτετε το κρεμμύδι και την πιπεριά.

  2. 2

    Μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαραθούν τα κρεμμύδια.

  3. 3

    Προσθέτετε τον κιμά και τον σωτάρετε.

  4. 4

    Όταν ροδίσει ο κιμάς, προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζετε, 20 περίπου λεπτά, μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.

Διόρθωση συνταγής
Δες στατιστικά
Μοιράσου
Cook Today
stella7778
stella7778 @stella7778
στις

Σχόλια (2)

rosmerta
rosmerta @cook_8504524
Την έχω κάνει πολλές φορές αλλά ξέχασα να σου βάλλω τα πιρουνάκια σου. Πάρα μα πάρα πολύ νόστιμη συνταγή. Ευχαριστώ.

Παρόμοιες συνταγές