κύρια φωτογραφία συνταγής Πικάντικα Μπουτάκια με χυλοπίτες

Πικάντικα Μπουτάκια με χυλοπίτες

8 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 180 γρ. μαργαρίνη κλασική
  2. 500 γρ. ώριμες ψιλοκομμένες ντομάτες
  3. 1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
  4. 120 ml κόκκινο κρασί ξηρό
  5. 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  6. 1/2 κιλό χυλοπίτες
  7. 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  8. 1 ζωμό κότας 
  9. 1/2 ξύλο κανέλας
  10. 2-3 σπόρους μπαχάρι
  11. 1 φύλλο δάφνης
  12. 200 γρ. τριμμένη γραβιέρα Νάξου
  13. ανάλογο αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε το μισό Βιτάμ και το λιώνουμε σε δυνατή θερμοκρασία.

  2. 2

    Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε μέσα τα μπουτάκια. Τα σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο καθώς και τα μπαχαρικά, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα έως ότου μαλακώσουν.

  3. 3

    Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε τον ζωμό Knorr μαζί με τις ντομάτες και τον πελτέ, και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει ο κύβος. Αφήνουμε 20-30 λεπτά έως ότου μαγειρευτούν τα μπουτάκια.

  4. 4

    Παράλληλα, βράζουμε τις χυλοπίτες και σουρώνουμε. Λιώνουμε το υπόλοιπο Βιτάμ, ρίχνουμε τις χυλοπίτες και ανακατεύουμε.

  5. 5

    Σερβίρουμε τα μπουτάκια μαζί με τις χυλοπίτες και προσθέτουμε από πάνω την τριμμένη γραβιέρα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Βιτάμ soft
Βιτάμ soft @cook_8493742
στις
,
Γεύση και σωστή τροφή στα φαγητά, τα γλυκά και το ψωμί!
Δες περισσότερα