Πιλάφι με μπέικον και λαχανικά

15 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
  2. 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  3. 1/2 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
  4. 1 κύβο λαχανικών βιολογικής γεωργίας
  5. 2 φλ. τσαγιού ρύζι για πιλάφι
  6. 1/2 φλ. τσαγιού αρακά
  7. 1 φλ. τσαγιού φασολάκια
  8. 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
  9. 5 φλ. τσαγιού ζεστό νερό
  10. αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπέικον.

  2. 2

    Προσθέτουμε το κρεμμύδι και όταν μαραθεί ρίχνουμε το Κύβο Λαχανικών Βιολογικής Γεωργίας της Knorr και την πιπεριά.

  3. 3

    Ρίχνουμε το ρύζι και το καβουρδίζουμε ανακατεύοντας συνεχώς.

  4. 4

    Όταν το ρύζι χάσει την διαφάνειά του προσθέτουμε το νερό, τον αρακά, τα φασολάκια, αλατοπιπερώνουμε, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το ρύζι να βράσει σε πολύ χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά, μέχρι να «πιεί» το νερό και να βράσει.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

knorr
knorr @cook_8501103
στις
,
Πάθος για γεύση!
Δες περισσότερα