Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με τυρί
Ένα εύκολο και νόστιμο ορεκτικό
Λίγα μυστικά ακόμα
ΤΟ νερο με το λάδι που θα μεινεί μεσά στο ταψάκι μην το πετάξετε οταν ψήσετε στην αρχη τις πιπεριές. Ξανά ψήστε τις πιπεριές οταν τις γεμίσετε με το τυρί και στο τέλος το λάδι πού θα μείνει περιχύστε το επάνω στις πιπεριές και σερβίρετε. Κάλη σας όρεξη!!!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένετε τις πιπεριές και τις βάζετε σε ένα ταψάκι.
-
2
Ρίχνετε λίγο νέρο και λίγο λάδι και τις βάζετε στο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν(τις τρυπάτε με ένα πιρούνι για δείτε αμα μαλάκωσαν).
-
3
Στο μεταξύ σε ένα μπόλ βάζετε το τυρί, αρκετό λάδι και όσο ρίγανη θέλετε και τα ανακατεύετε μέχρι να γίνουν σαν μια σφικτή κρέμα.
-
4
Μόλις ψηθούν οι πιπεριές τις αφήνετε να κρυώσουν.
-
5
Μολίς κρυώσουν τις ξεφλουδίζετε,κόβετε τα κοτσάνια και τις γεμίζετε με το τυρί.
-
6
Tις βάζατε στο ταψάκι και τις ψήνετε για 15 λεπτά.
Σχόλια (35)