κύρια φωτογραφία συνταγής Πιπεριές με μπέικον και γραβιέρα
MarBo
MarBo @cook_8449589

Μιαμ μιαμ μεζές!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να τις δέσετε λίγο στο άνοιγμα με οδοντογλυφίδες για να κρατήσει τη γέμιση καλύτερα στο τηγάνι και να μην "φύγει" το τυρί. Οι ποσότητες εξαρτώται απο την όρεξη!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

25 Minutes
  1. μπαστουνάκια γραβιέρας ή φέτας
  2. λωρίδες μπέικον
  3. λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε τις πιπεριές, και τις χαρακώνουμε στο πλάι βγάζοντας και τα σπόρια απο μέσα. Αν δεν σας βολεύει αυτός ο τρόπος, ξεκαπακώστε τες και καθαρίστε τες απο το πάνω μέρος.

  2. 2

    Βάζουμε μέσα στην πιπεριά μια λωριδίτσα μπέικον και ένα μακρόστενο λεπτό κομμάτι τυρί.

  3. 3

    Βάζουμε ένα τηγανι με λάδι να ζεσταθεί καλά και ρίχνουμε τις πιπεριές μέχρι να τηγανιστούν καλά και να μαραθούν χωρίς να μαυρίσουν πολύ απ'έξω.

  4. 4

    Τις περνάμε από λίγο χαρτί κουζίνας να τραβήξει τα πολλά λάδια και τις σερβίρουμε ζεστές!

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

Lina Tassiou
Lina Tassiou @North2000
Η συνταγή σου πρέπει να είναι πολύ ωραία.Αλλά ένα να ξέρεις.Καλο θα ήταν να ανέβαζες και μια φωτό γιατί πάντα μα πάντα όλοι θέλουν να έχουν μια οπτική εικόνα.

Από

MarBo
MarBo @cook_8449589
στις