κύρια φωτογραφία συνταγής Πιπεροελιοπιτάκια

Πιπεροελιοπιτάκια

Chocolatelady
Chocolatelady @cook_8457389

Σούπερ έυκολο, γρήγορο, νόστιμο. Ιδανικό για μπουφέ και κρασοκατανύξεις!!!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 φύλλο σφολιάτας
  2. 6-7 πιπερίες φλωρίνης
  3. 1/2 βαζάκι περίπου πατέ ελιάς
  4. 150-200 γρ. φέτα
  5. λίγο ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Απλώνω πάνω στη σφολιάτα μια στρώση πατέ ελίας (αφήνω γύρω γύρω περιθώριο 5 εκ. περίπου) από πάνω βάζω τις πιπερίες φλωρίνης σε κομματάκια και τέλος ρίχνω την φέτα την οποία την έχω τρίψει.

  2. 2

    Τυλίγω σε ρολό. Βάζω στην κατάψυξη για περίπου 10 λεπτάκια για να σφίξει και κατόπιν κόβω το ρολό σε φετάκια (όπως τα μπισκότα).

  3. 3

    Απλώνα τα φετάκια σε ταψί και από πάνω τα αλοίφω με λίγο κρόκο αβγού. Τα ψήνω περίπου 25' μέχρι να πάρει χρώμα η σφολιάτα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

ZOYZOYNITSA
ZOYZOYNITSA @cook_8461208
Πάρα πολύ ωραία γίνονται, τα φτιάχνω κι εγώ πολύ συχνά με έτοιμα στρογγυλά σφολιατάκια! Μία ακόμα ιδέα είναι φτιάξετε και μερικά πιτάκια με πατέ λιαστής ντομάτας αντί για πατέ ελιάς!

Από

Chocolatelady
Chocolatelady @cook_8457389
στις