Πιπερόπιτα της Μαρίας

Bαθμολογία: 4.8947
       
 
76 ψήφοι
MAGEIRISSA, 02.04.08

Περιγραφή

Από γεύση πολύ νόστιμη, από εμφάνιση απλά υπέροχη. Δοκιμάστε αυτή την πίτα και θα με θυμηθείτε.

Πιπερόπιτα της Μαρίας
photo: Aleksandra

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 1/4 ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • 350 γρ. διάφορα κίτρινα τυριά που λιώνουν
  • 2 πιπεριές πράσινες σε κύβους
  • 2 πιπεριές κόκκινες σε κύβους
  • 2 πιπεριές κίτρινες σε κύβους
  • 2 πιπεριές πορτοκαλί σε κύβους
  • λίγο γάλα για άλειμμα από πάνω ή ένα αυγό.
  • ελάχιστο βούτυρο
Στα γρήγορα
Δυσκολία: Με φωτο
Φτιάχνει: 15 - 20 κομμάτια
Κόστος:
(2 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(2 ψήφοι)
Προετοιμασία: 23' (2 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 50' (2 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

Βήμα 1
1)

Τσιγαρίζουμε τις πιπεριές με πολύ λίγο βούτυρο μέχρι να μαλακώσουν λίγο.

Βήμα 2
2)

Τις στραγγίζουμε και προσθέτουμε το ζαμπόν και τα τυριά.

Βήμα 3
3)

Βουτυρώνουμε ένα Pyrex διαστάσεων 35 Χ 25 και στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας.

Βήμα 4
4)

Προσθέτουμε τη γέμιση και από πάνω στρώνουμε το άλλο φύλλο σφολιάτας.

Βήμα 5
5)

Με μια οδοντογλυφίδα κάνουμε μικρές τρυπούλες σε όλη την επιφάνεια της πίτας.

Βήμα 6
6)

Αλείφουμε με αυγό ή γάλα από πάνω και ψήνουμε στους 180° μέχρι να πάρει ωραίο ρόδινο χρώμα.

Βήμα 7
7)

Σερβίρουμε με το ίδιο το Pyrex μόλις βγει απ' το φούρνο. Καλή σας όρεξη.

Λίγα μυστικά ακόμα

Νόστιμη και πρωτότυπη πίτα. Με τα υπέροχα χρώματά της, την τρως πρώτα με τα μάτια. Όταν τη φτιάχνω γίνεται ανάρπαστη. Ευχαριστώ τη φίλη μου Μαρία για την υπέροχη αυτή συνταγή!

 

Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Σχετικές συνταγές

Πιπερόπιτα 2 Πιπερόπιτα 2
4.875
       
       
(16)
Πιπερόπιτα 3 Πιπερόπιτα 3
4
       
       
(1)
Πιπερόπιτα Πιπερόπιτα
4.5
       
       
(8)
Η ζαμπονοτυρόπιτά μου Η ζαμπονοτυρόπιτά μου
5
       
       
(1)
Πιπερόπιτα 4 Πιπερόπιτα 4
4
       
       
(1)
Πιπερόπιτα χωρίς φύλλο Πιπερόπιτα χωρίς φύλλο
4.9
       
       
(10)
Πιπερόπιτα 5 Πιπερόπιτα 5
4.6667
       
       
(3)

    138 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από ansou, 17-5-08  
    Να πω οτι αυτη τη συνταγη την φτιαχνω απο το 1994 οταν μου την ειχε δωσει γνωστη μου απ τον Αλμυρο Βόλου. Βεβαιως μικρη σημασια εχει ...η πατριδα της συνταγης. Ομως την φτιαχνω χωρις να τηγανισω τις πιπεριες και μοιραζοντας το τυρι σε φετα και σκληρο κ πικαντικο κιτρινο τυρι.Ειναι εξαιρετικη για ουζοκατανυξη καλοκαιρινης βραδιας στη βεραντα και παντα οταν τη φτιαχνω μου λενε οτι θυμιζει πιτσα!!!
    #
    Σχόλιο από YANNA, 17-5-08  
    Μπορώ να βάλω φύλλο κρούστας αντί για σφολιάτα σ΄αυτή την πίτα, γιατί έχω και ιδιότροπους στο σπίτι που δεν την τρώνε ή θα χαλάσει η γεύση της;
    #
    Σχόλιο από ansou, 17-5-08  
    yanna, γω την φτιαχνω με ο,τι φυλλο εχω. αμα υπαρχει και χρονος , ανοιγω και δυο φυλλαρακια τσακα-τσακα και γινεται...τελεια!!
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 18-5-08  
    ansou, θα δοκιμάσω κι έτσι όπως λες τη συνταγή χωρίς να τσιγαρίσω δλδ τις πιπεριές πραγματικά είναι πολύ νόστιμη η πίτα αυτή, μοιάζει πολύ στην πίτσα.
    yanna, δεν έχω δοκιμάσει με άλλο φύλλο την πίτα αυτή αν το δοκιμάσεις να μας πεις πώς έγινε.
    #
    Σχόλιο από Aleksandra, 23-5-09  
    Αυτη η πιτα ειναι η αγαπημενοι μας.Βεβαια εγω την κανω με σπιτικο φυλλο.5 πιρουνακια και λιγα ειναι οποιος τη δοκιμασει θα κολληση!!!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από Θούλα, 24-5-09  
    Η συνταγή αυτή μου θύμισε μια άλλη πίτα, αλλά επειδή δεν θυμάμαι ποσότητες( την φτιάχνω πάντα με το μάτι ) δεν την βάζω για έγκριση.Βράζω ένα κοτόπουλο,το ξεκοκαλίζω,το ψιλοκόβω,κόβω σε ζουλιέν ωμές πιπεριές, κόκκινες, πράσινες, κίτρινες, κρεμμύδι ξερό 2-3 αβγά, τριμμένο τυρί.Τα ανακατεύω καλά, τα βάζω σε λαδωμένο ταψάκι(χωρίς φύλλο) ρίχνω και από πάνω τριμμένο τυρί και το φουρνίζω.Μυρίζει σαν πίτσα και μοσχοβολάει όλο το σπίτι.Θα φτιάξω και την δική σου και θα επανέλθω.
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 24-5-09  
    Aleksandra, πραγματικά είναι πολύ νόστιμη η πιπερόπιτα αυτή, όταν τη φτιάχνω δε σταματάμε μέχρι να τελειώσει, σ'ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια!

    Θούλα, ενδιαφέρουσα και η δική σου εκδοχή, θα τη δοκιμάσω κι έτσι, σ'ευχαριστώ!
    #
    Σχόλιο από Πατατούφα, 5-8-09  
    Υπέροχη...
    #
    Σχόλιο από glykoula, 3-9-09  
    5 πιρουνακια κ λιγα βαζω απλα δεν εχει αλλα!!! Τελεια η πιτουλα. Την εκανα μετα της Παναγιας ολοι τρελαθηκαν απο την γευση!!!
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 3-9-09  
    Πολύ χαίρομαι που σας άρεσε κορίτσια.
    Ευχαριστώ και για τα πηρουνάκια!
    #
    Σχόλιο από KΡΙΣΤΑ, 12-9-09  
    MAGEIRISSA μου, πολύ ωραία η ΠΙΠΕΡΟΠΙΤΑ, πάρα πολύ ωραία ! Έβαλα 500 γρ. τυρί ("το τραβούσε", κατά τη γνώμη μου), 350 γρ. ζαμπόν και έτριψα και λίγο φρέσκο πιπέρι. Κατ΄ τ΄ άλλα όπως ακριβώς τα περιγράφεις. Στο τέλος, άλειψα την πίτα, διαλύοντας τον κρόκο ενός αυγού με λίγο γάλα και ελάχιστο ελαιόλαδο. Πάρα πολύ νόστιμη συνταγή ! Μπράβο !!
    #
    Σχόλιο από lenale, 15-9-09  
    Μπράβο!!! Μας άρεσε πολύ.
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 15-9-09  
    Σας ευχαριστώ για τα πηρουνάκια, χαίρομαι που σας άρεσε.
    #
    Σχόλιο από Billie, 21-9-09  
    Πάρα πολύ νόστιμη και εύκολη στη παρασκευή της!Την επόμενη φορά θα τη δοκιμάσω χωρίς να τηγανίσω τις πιπεριές,μου φάνηκε πως αυτό την έκανε κάπως βαριά!
    #
    Σχόλιο από lenale, 21-9-09  
    Εγώ έβαλα ωμές τις πιπεριές και έγινε πολύ νόστιμη και ελαφριά
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 21-9-09  
    Billie και lenale ευχαριστώ πολύ για τα πηρουνάκια, χαίρομαι που σας άρεσε.
    Ευχαριστώ και για τις υποδείξεις, την επόμενη φορά θα το δοκιμάσω κι έτσι!
    #
    Σχόλιο από flora, 12-10-09  
    Σ΄αυτές τις εξαίσιες φωτογραφίες που πρόσθεσες, δεν μου φαίνεται για σφολιάτα το φύλλο, είναι κάτι πολύ ωραίο!!!!!! Τι είναι Mageirissa μας γλυκιά? Φαίνεται...μιαμ,μιαμ!!!!Μπράβο σου!!!!
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 12-10-09  
    Flora μου, είναι η σπιτική σφολιάτα, που την έφτιαξα με τα χεράκια μου.
    Η συνταγή υπάρχει εδώ στο σαιτ μας. Απλά την άφησα στο ψυγείο, αλειμμένη με το βούτυρο, πολλές ώρες κατά τύχη, μέχρι να ετοιμαστώ.
    Σ'ευχαριστώ που το πρόσεξες, αυτό μου είπανε κι εμένα χτες, στο τραπέζι που είχα!
    #
    Σχόλιο από kellaki, 22-11-09  
    SUPER η γέμιση σε ευχαριστούμε για την συνταγή!!!Αν και το φύλο δεν το πολυπέτυχα μιας και άνοιξα 1η φορά!!Αχ ansou μου αυτό το τσάκα τσάκα στο άνοιγμα πώς το πετυχαίνεται????!!!
    #
    Σχόλιο από bebinna, 26-11-09  
    Καιρό τώρα είχα βάλει στο μάτι αυτή την καταπληκτική πιτούλα και να ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Ήρθε ο πεθερός μου από το χωράφι με μια τσάντα πιπεριές
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενο > Τέλος >>

    119 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Aleksandra, 23-5-09  
    Αυτη η πιτα ειναι η αγαπημενοι μας.Βεβαια εγω την κανω με σπιτικο φυλλο.5 πιρουνακια και λιγα ειναι οποιος τη δοκιμασει θα κολληση!!!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 24-5-09  
    Aleksandra, πραγματικά είναι πολύ νόστιμη η πιπερόπιτα αυτή, όταν τη φτιάχνω δε σταματάμε μέχρι να τελειώσει, σ'ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια!

    Θούλα, ενδιαφέρουσα και η δική σου εκδοχή, θα τη δοκιμάσω κι έτσι, σ'ευχαριστώ!
    #
    Σχόλιο από Πατατούφα, 5-8-09  
    Υπέροχη...
    #
    Σχόλιο από glykoula, 3-9-09  
    5 πιρουνακια κ λιγα βαζω απλα δεν εχει αλλα!!! Τελεια η πιτουλα. Την εκανα μετα της Παναγιας ολοι τρελαθηκαν απο την γευση!!!
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 3-9-09  
    Πολύ χαίρομαι που σας άρεσε κορίτσια.
    Ευχαριστώ και για τα πηρουνάκια!
    #
    Σχόλιο από KΡΙΣΤΑ, 12-9-09  
    MAGEIRISSA μου, πολύ ωραία η ΠΙΠΕΡΟΠΙΤΑ, πάρα πολύ ωραία ! Έβαλα 500 γρ. τυρί ("το τραβούσε", κατά τη γνώμη μου), 350 γρ. ζαμπόν και έτριψα και λίγο φρέσκο πιπέρι. Κατ΄ τ΄ άλλα όπως ακριβώς τα περιγράφεις. Στο τέλος, άλειψα την πίτα, διαλύοντας τον κρόκο ενός αυγού με λίγο γάλα και ελάχιστο ελαιόλαδο. Πάρα πολύ νόστιμη συνταγή ! Μπράβο !!
    #
    Σχόλιο από lenale, 15-9-09  
    Μπράβο!!! Μας άρεσε πολύ.
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 15-9-09  
    Σας ευχαριστώ για τα πηρουνάκια, χαίρομαι που σας άρεσε.
    #
    Σχόλιο από Billie, 21-9-09  
    Πάρα πολύ νόστιμη και εύκολη στη παρασκευή της!Την επόμενη φορά θα τη δοκιμάσω χωρίς να τηγανίσω τις πιπεριές,μου φάνηκε πως αυτό την έκανε κάπως βαριά!
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 21-9-09  
    Billie και lenale ευχαριστώ πολύ για τα πηρουνάκια, χαίρομαι που σας άρεσε.
    Ευχαριστώ και για τις υποδείξεις, την επόμενη φορά θα το δοκιμάσω κι έτσι!
    #
    Σχόλιο από flora, 12-10-09  
    Σ΄αυτές τις εξαίσιες φωτογραφίες που πρόσθεσες, δεν μου φαίνεται για σφολιάτα το φύλλο, είναι κάτι πολύ ωραίο!!!!!! Τι είναι Mageirissa μας γλυκιά? Φαίνεται...μιαμ,μιαμ!!!!Μπράβο σου!!!!
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 12-10-09  
    Flora μου, είναι η σπιτική σφολιάτα, που την έφτιαξα με τα χεράκια μου.
    Η συνταγή υπάρχει εδώ στο σαιτ μας. Απλά την άφησα στο ψυγείο, αλειμμένη με το βούτυρο, πολλές ώρες κατά τύχη, μέχρι να ετοιμαστώ.
    Σ'ευχαριστώ που το πρόσεξες, αυτό μου είπανε κι εμένα χτες, στο τραπέζι που είχα!
    #
    Σχόλιο από kellaki, 22-11-09  
    SUPER η γέμιση σε ευχαριστούμε για την συνταγή!!!Αν και το φύλο δεν το πολυπέτυχα μιας και άνοιξα 1η φορά!!Αχ ansou μου αυτό το τσάκα τσάκα στο άνοιγμα πώς το πετυχαίνεται????!!!
    #
    Σχόλιο από bebinna, 26-11-09  
    Καιρό τώρα είχα βάλει στο μάτι αυτή την καταπληκτική πιτούλα και να ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Ήρθε ο πεθερός μου από το χωράφι με μια τσάντα πιπεριές
    #
    Σχόλιο από bebinna, 26-11-09  
    Συνεχίζω γιατί κατα λάθος πάτησα "υποβολή" χωρίς να έχω ολοκληρώσει. Πράσινες κόκκινες και κέρατο ήταν οι πιπεριές που είχα και χρησιμοποίησα μόνο τις πράσινες και τις κόκκινες με έτοιμη γαλλική σφολιάτα και σχέδιο? την περίφημη πλεκτή ζαμπονοτυρόπιτα που υπάρχει εδω στο σάιτ. Απλά τέλεια. Εχθές την έφτιαξα αυτή την πιτούλα σαν συνοδευτικό για τις φακές σούπα. Ο άντρας μου από την προηγούμενη με κορόιδευε "μα πιπερόπιτα υπάρχει? μου έλεγε" τελικά έφαγε μόνο πιπερόπιτα και παράτησε τις νοστίμότατες κατα τ'άλλα φακίτσες μου...Ευχαριστώ για την τέλεια συνταγή.
    #
    Σχόλιο από bokis, 8-12-09  
    Μπράβο πολύ ωραίο
    #
    Σχόλιο από xaroula, 10-12-09  
    τελεια!! τις πιπεριες τις τσιγαρισα με λιγο λαδακι...ονειρο! παει το ταψακι τελειωσε αχαχαχα μπραβο Λια μου :)
    #
    Σχόλιο από foukaish, 19-12-09  
    πάρα πολύ ωραία, μυρωδάτη και χρωματιστή! πάει πολύ με τη σφολιάτα από εδώ το site!
    #
    Σχόλιο από irsak, 20-12-09  
    πάρα πολύ ωραία η συνταγή σήμερα την έκανα για δεύτερη φορά και όλοι την καταευχαριστήθηκαν
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 20-12-09  
    Χαίρομαι που την απολαμβάνετε! Ευχαριστώ πολύ και για τα πηρουνάκια.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>

    9 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από YANNA, 17-5-08  
    Μπορώ να βάλω φύλλο κρούστας αντί για σφολιάτα σ΄αυτή την πίτα, γιατί έχω και ιδιότροπους στο σπίτι που δεν την τρώνε ή θα χαλάσει η γεύση της;
    #
    Σχόλιο από ansou, 17-5-08  
    yanna, γω την φτιαχνω με ο,τι φυλλο εχω. αμα υπαρχει και χρονος , ανοιγω και δυο φυλλαρακια τσακα-τσακα και γινεται...τελεια!!
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 18-5-08  
    ansou, θα δοκιμάσω κι έτσι όπως λες τη συνταγή χωρίς να τσιγαρίσω δλδ τις πιπεριές πραγματικά είναι πολύ νόστιμη η πίτα αυτή, μοιάζει πολύ στην πίτσα.
    yanna, δεν έχω δοκιμάσει με άλλο φύλλο την πίτα αυτή αν το δοκιμάσεις να μας πεις πώς έγινε.
    #
    Σχόλιο από martha2, 18-6-10  
    Πάρα πολύ ωραία η συνταγή! xaroula φωτο σου είναι φοβερή. Μπορείς να μου πείς τι σφολιάτα χρησιμοποίησες? Φαίνεται πολύ ωραία...εγώ δεν βρίσκω τόσο καλή σφολιάτα. Απο σουπερ μάρκετ είναι?
    #
    Σχόλιο από xaroula, 18-6-10  
    martha2 μου ευχαριστω,ειναι η ετοιμη σφολιατα του κανακη μονο που οταν αγοραζω ετοιμη ,παιρνω παντα την φρεσκια απο τα ψυγεια συντηρησης και οχι κατεψυγμενη ψηνεται πιο ωραια και γινεται πιο τραγανη :)
    #
    Σχόλιο από Venesk, 14-8-10  
    Η πίτα αυτή μου φαίνεται πολύ ωραία και σκέφτομαι να την φτιάξω για τα γενέθλια της κόρης μου. Επειδή δε θα προλάβω να κάνω πολλά εκείνη την ημέρα, μπορώ να φτιάξω την πίτα από πριν και να τη βάλω στην κατάψυξη, ώστε εκείνη την ημέρα να έχω μόνο να την ψήσω;
    #
    Σχόλιο από Koro, 15-11-12  
    Kalimera!epeidi thelw aurio na ftiksw tn suntagi, i opoia feetai yperoxi, ithela na rwthsw posa grammaria peripou einai oi 2 piperies?megales h mesaies na parw?
    #
    Σχόλιο από geotek, 21-11-13  
    μια ερωτησουλα κ γω????
    τρωγεται μονο ζεστη????λογο μαλακων τυριων????

    2 ατομα ειμαστε αν ειναι μεγαλη κ δε τρωγεται κ κρυα τουλαχιστον να κανω μιση δοση......

    ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!!:_)
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 21-11-13  
    Μπορείτε να την ευχαριστηθήτε και κρύα geotek, ή ακόμη καλύτερα να την ξαναζεστάνετε, στο φούρνο, ή σε μικροκύματα. Αν και νομίζω ότι δε θα μείνει και πολλή, για την άλλη μέρα.
    Προσωπικά μας αρέσει ζεστή, λόγω τυριών.
    Καλή επιτυχία.

    10 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από ansou, 17-5-08  
    Να πω οτι αυτη τη συνταγη την φτιαχνω απο το 1994 οταν μου την ειχε δωσει γνωστη μου απ τον Αλμυρο Βόλου. Βεβαιως μικρη σημασια εχει ...η πατριδα της συνταγης. Ομως την φτιαχνω χωρις να τηγανισω τις πιπεριες και μοιραζοντας το τυρι σε φετα και σκληρο κ πικαντικο κιτρινο τυρι.Ειναι εξαιρετικη για ουζοκατανυξη καλοκαιρινης βραδιας στη βεραντα και παντα οταν τη φτιαχνω μου λενε οτι θυμιζει πιτσα!!!
    #
    Σχόλιο από Θούλα, 24-5-09  
    Η συνταγή αυτή μου θύμισε μια άλλη πίτα, αλλά επειδή δεν θυμάμαι ποσότητες( την φτιάχνω πάντα με το μάτι ) δεν την βάζω για έγκριση.Βράζω ένα κοτόπουλο,το ξεκοκαλίζω,το ψιλοκόβω,κόβω σε ζουλιέν ωμές πιπεριές, κόκκινες, πράσινες, κίτρινες, κρεμμύδι ξερό 2-3 αβγά, τριμμένο τυρί.Τα ανακατεύω καλά, τα βάζω σε λαδωμένο ταψάκι(χωρίς φύλλο) ρίχνω και από πάνω τριμμένο τυρί και το φουρνίζω.Μυρίζει σαν πίτσα και μοσχοβολάει όλο το σπίτι.Θα φτιάξω και την δική σου και θα επανέλθω.
    #
    Σχόλιο από lenale, 21-9-09  
    Εγώ έβαλα ωμές τις πιπεριές και έγινε πολύ νόστιμη και ελαφριά
    #
    Σχόλιο από stalitsa, 9-1-10  
    #
    Σχόλιο από stalitsa, 10-1-10  
    εκανα και εγω τι αλλαγουλες μου.. εβαλα 100 γρ regato και 250 γρ φετα.. και αφου τσιγαρισα τις πιπεριες πριν ριξω τα τυρια εβαλα και λιγη κρεμα γαλακτος.. πολυ πολυ λιγη.. και οι πιπεριες εγιναν πολυ μαλακιες.. και στο τελος εβαλα σουσαμακι πανω απο τη σφολιατα.. και τεριαζει πολυ με τη φετα και τις πιπεριες!! εγινε τελειο!!!
    πολυ ωραια συνταγη! συγχαρητηρια!
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 10-1-10  
    Σ'ευχαριστώ πολύ stalitsa.
    #
    Σχόλιο από Λίζα, 8-2-10  
    Την εφτιαξα το Σαββατο και εξαφανιστηκε!!!!Δεν σωταρισα καθολου τις πιπεριες, χρησιμοποιησα περιπου μισο κιλο τυρι τριμμενο με λιγα λιπαρα και εβαλα και απαχη βραστη γαλοπουλα 6 φετες κομμενες!!!Η Γευση θυμησε πιτσα οντως!!!καταπληκτικη.Ενα θεμα μονο εχω να πω, ισως τελικα να χρειαζεται να σωταριστουν οι πιπεριες γιατι εμενα μου εβγαλαν λιγα υγρα και το κατω φυλλο της σφολιατας μουσκεψε αρκετα.Κατα τα αλλα εκπληκτικη συνταγη συγχαρητηρια!!!!
    #
    Σχόλιο από MAGEIRISSA, 8-2-10  
    Σ'ευχαριστώ πολύ Λιζα για τα πηρουνάκια!
    Γαλοπούλα ή κάτι σε ζαμπόν, σκέφτομαι να βάλω κι εγώ την επόμενη φορά. Πραγματικά θα του δίνει έξτρα γεύση κάτι σαν πίτσα! Υπέροχη η ιδέα σου!
    Την επόμενη φορά να τις σωτάρεις τις πιπεριές, θα δεις πόσο νόστιμη θα γίνει.
    #
    Σχόλιο από μικρή πίπη, 21-9-13  
    Μετά από πάρα-πάρα πολλές φορές που έχω τιμήσει την συνταγή σου, έβαλα τις πιπεριές μία-μία σε αλουμινόχαρτο και στη χόβολη (ψήναμε).Κατόπιν τις έκοψα κυβάκια και τις έριξα στη γέμιση. Δεν έχω φάει ωραιότερη πίτα, δόξα τω Θεώ ! Για μία ακόμη φορά σ'ευχαριστούμε για τη συνταγή.
    #
    Σχόλιο από karamelaki, 13-3-14  
    Αγαπητή ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ,αλλη μια συνταγη σου που με βγαζει ασπροπροσωπη!
    Οι αλλαγες που εκανα ηταν οι εξης:
    Αντι για σφολιατα ανοιξα το φυλλο που εχει το site
    ''με τη μεθοδο του ηλιου'',εβαλα λιγη φετα και λιγο κασερι,και αντι για ζαμπον γαλοπουλα.
    Α επισης εβαλα και ενα αυγο για να δεσει η γεμιση,και λιγες πρασινες ελιτσες.
    ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Τα αυγά στην κουζίνα μας
    Τελικά; Είναι το μέγεθος που μετράει ή είναι η ...
    Εξοπλισμός για κέικ, μπισκότα και πίτες
    Μέσα στο σάιτ μπορούμε να βρούμε πάρα πολλές συ...
    Ασφαλή νωπά αυγά
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορ...
    Η συντήρηση των αυγών
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για τα αυγά, πό...
    Κάνοντας την πίτα σας... ζωγραφιά!
    Οι πίτες είναι ένα ελληνικό ορεκτικό (ή και κυρ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 43 αγαπημένων συνταγών, του/της scarlett
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 195 αγαπημένων συνταγών, του/της Ermioni
    Μπουφές με  Αλμυρές λιχουδιές και μεζεδάκια
    Ένα βιβλίο 204 αγαπημένων συνταγών, του/της tasa.x
    πιτες - πιτάκια
    Ένα βιβλίο 34 αγαπημένων συνταγών, του/της Κυριακή Γ.Σ.Ν.
    ΠΙΤΕΣ-ΖΥΜΕΣ
    Ένα βιβλίο 25 αγαπημένων συνταγών, του/της SOFITSA