Πιτάκια με λουκάνικο
Άλλη μία συνταγή που μας έρχεται από Ισπανία! Ελπίζω να σας αρέσει! Εμένα είναι τ' αγαπημένα μου!
Υλικά
-
100 γρ. αλεύρι
-
50 ml νερό
-
70 ml λάδι
-
100 γρ. λουκάνικα λεπτά
-
100 γρ. τριμμένα κίτρινα τυριά (γκουντα, έμμενταλ κλπ)
-
λάδι για τηγάνισμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζυμώνουμε το αλεύρι με το νερό και το λάδι ώσπου να πετύχουμε μία ελαστική ζύμη και την ανοίγουμε σε πάρα πολύ λεπτό φύλλο σχεδόν διάφανο.
-
2
Κόβουμε σε στρόγγυλα κομματάκια την ζύμη μ' ένα ποτήρι.
-
3
Κόβουμε σε κομματάκια τα λουκανικάκια και τα τοποθετούμε στην ζύμη μας μαζί με λίγο κασέρι στο κάθε κομματάκι και κλείνουμε υγραίνοντας τις άκρες και πιέζοντας με πιρούνι.
-
4
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια