geosx21
geosx21 @cook_8454894
,ΕΛΛΑΔΑ

Η πίτσα με βάση πίτα (για σουβλάκι) ολικής αλέσεως είναι μια νέα εύκολη πολύ νόστιμη συνταγή για τους λάτρεις της πίτσας και όχι μόνο! ! !

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

18 Minutes
4 ατομικές πίτσες.
  1. 4 πίτες ολικής αλέσεως για σουβλάκια 
  2. 300 γραμμάρια τυρί γκούντα 
  3. 1 πιπεριά γλυκιά μεσαίου μεγέθους
  4. 100 γραμμάρια ζαμπόν σε φέτες του τοστ 
  5. 100 γραμμάρια μπέικον
  6. 4 φρέσκα μανιτάρια μεσαίου μεγέθους 
  7. Για τη σάλτσα πίτσας
  8. 250 ml χυμό ντομάτας συμπυκνωμένο η κονκασέ ψιλοκομμένη
  9. 1/2 κουταλάκι του γλυκού (κοφτή) αλάτι
  10. 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
  11. 1/2 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
  12. 1/2 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο βασιλικό ή ξερό
  13. 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
  14. 1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
  15. 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Φτιάχνουμε πρώτα τη σάλτσα μας βάζοντας όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι, το σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για λίγα λεπτά 4 με 5 μέχρι να δέσει η σάλτσα.

  2. 2

    Αφήνουμε τη σάλτσα μας να κρυώσει λίγο.

  3. 3

    Αλείφουμε με λάδι ένα μεγάλο τετράγωνο ταψί της κουζίνας και βάζουμε τις τέσσερις πίτες μας.

  4. 4

    Βάζουμε μια μεγάλη κουταλιά της σούπας σάλτσα σε κάθε μια από τις πίτες και τη στρώνουμε να πάει παντού.

  5. 5

    Βάζουμε τυράκι γκούντα στη συνέχεια μπέικον – ζαμπόν σε κομματάκια τετράγωνα

  6. 6

    Μετά συνεχίζουμε με την πιπεριά ψιλοκομμένη σε κάθε πίτα μας.

  7. 7

    Έπειτα τοποθετούμε τα μανιτάρια μας αφού τα έχουμε καθαρίσει πρώτα και κόβουμε τα κεφάλια τους στα έξι κομμάτια.

  8. 8

    Τέλος συνεχίζουμε ρίχνοντας το υπόλοιπο τυρί μας από πάνω.

  9. 9

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στη (μεσαία θέση το ταψί) στους 180 με 170 βαθμούς για 20 λεπτά στον αέρα ανάλογα τον φούρνο. Καλή σας όρεξη!!!

Αντιδράσεις

Από

geosx21
geosx21 @cook_8454894
στις
,ΕΛΛΑΔΑ