Πιτσάκια ομελετάκια
Εύκολα ομελετάκια στο φούρνο σαν πιτσάκια.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να βάλετε ο,τι θέλετε μέσα. Καμιά φορά βάζω μόνο μπρόκολο και τυριά.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βουτυρώνουμε τα φορμάκια και βάζουμε 4-5 κυβάκια ψωμιού στο καθένα.
-
2
Όσο προθερμαίνεται ο φούρνος βάζουμε μέσα τα ψωμάκια για να ξεραθούν λιγάκι.
-
3
Πάνω απ τα ψωμάκια βάζουμε ντομάτα ψιλοκομμένη, λίγο κέτσαπ, μπέικον, πιπεριά και οτι άλλο θέλουμε.
-
4
Σκεπάζουμε με τυράκι.
-
5
Χτυπάμε τα αυγουλάκια με λίγο γάλα και περιχύνουμε τα φορμάκια.
-
6
Τοποθετούμε στον προθερμασμένο φούρνο.
-
7
Στους 200 με αέρα.
-
8
Περιμένουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να φουσκώσουν κάπως (απ το αυγό).
-
9
Μόλις τα βγάλουμε απ τον φούρνο ξεφουσκώνουν. Αλλά είναι πεντανόστιμα!!
Σχόλια (7)