Πιτσάκια στην τοστιέρα
Λίγα μυστικά ακόμα
Το τυρί στην αρχή και το τέλος της "γέμισης" βοηθάει να "κολλήσουν" τα υλικά. Αν τις πίτες τις έχετε στην κατάψυξη, βρέξτε τις με λίγο νερό, περιμένετε 1-2 λεπτάκια και μετά ετοιμάστε τις όπως παραπάνω.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε την πίτα στην μέση.
-
2
Πάνω στο ένα κομμάτι βάζουμε με την σειρά τυρί, ζαμπόν, ντομάτα, πιπεριά και πάλι τυρί.
-
3
Από πάνω βάζουμε το 2ο κομμάτι της πίτας.
-
4
Ψήνουμε στην τοστιέρα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)