κύρια φωτογραφία συνταγής Πληγούρι με εντόσθια κότας

Πληγούρι με εντόσθια κότας

6 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ @cook_8449770

Για άτομα που αγαπούν το πληγούρι

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι έτοιμο όταν βγάλει πολλές τρύπες κατά το βράσιμο

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 ατομα
  1. 0.5 κιλό εντόσθια κότας ψιλοκομμένα και καλά πλύμενα
  2. 2 κούπες πληγούρι
  3. 5 κούπες νερό
  4. 0.5 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  5. λίγη ρίγανη
  6. 1 πρέσσα πιπέρι μαύρο
  7. λίγο ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε το νερό και προσθέτουμε τα εντόσθια να πάρουν μια βράση για 2 λεπτά. Προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά

  2. 2

    Χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε μέχρι να πιει το νερό

  3. 3

    Βάζουμε μια καθαρή πετσέτα πάνω στη κατσαρόλα και κλείνουμε το καπάκι

  4. 4

    Αφήνουμε για 20 λεπτά να ξεκουραστεί

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ @cook_8449770
στις