Πληγούρι με εντόσθια κότας
Για άτομα που αγαπούν το πληγούρι
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι έτοιμο όταν βγάλει πολλές τρύπες κατά το βράσιμο
Υλικά
-
0.5 κιλό εντόσθια κότας ψιλοκομμένα και καλά πλύμενα
-
2 κούπες πληγούρι
-
5 κούπες νερό
-
0.5 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
-
λίγη ρίγανη
-
1 πρέσσα πιπέρι μαύρο
-
λίγο ελαιόλαδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε το νερό και προσθέτουμε τα εντόσθια να πάρουν μια βράση για 2 λεπτά. Προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά
-
2
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε μέχρι να πιει το νερό
-
3
Βάζουμε μια καθαρή πετσέτα πάνω στη κατσαρόλα και κλείνουμε το καπάκι
-
4
Αφήνουμε για 20 λεπτά να ξεκουραστεί
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια