Πλιγουροσαλάτα πικάντικη
Μια έυκολη και απλή σαλάτα με πλιγούρι και λαχανικά. Μπορούμε να την συνοδέυσουμε με ψάρια ή κρεατικά,είτε με αυγά και γενικά με ότι τραβάει η ψυχή μας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε την σαλάτα να την φυλάξουμε στο ψυγείο.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε το νερό.
-
2
Παίρνουμε μια μεγάλη λεκάνη και αδειάζουμε μέσα το πλιγούρι με το βραστό νερό και ανακατέυουμε μέχρι να το απορροφήσει, αφήνουμε να σταθεί περίπου 30 λεπτά.
-
3
Κόβουμε όλα τα λαχανικά μας σε μικρά μικρά κομματάκια.
-
4
Προσθέτουμε μέσα στην λεκάνη με το πλιγούρι, όλα τα λαχανικά, τον μαιντανό, τον άνιθο, την σάλτσα, τον χυμό απο τα λεμόνια, το αλάτι, το λάδι μας και το μπούκοβο. Ανακατέυουμε καλά όλα τα υλικά μας και δοκιμάζουμε.
-
5
Μπορούμε να αυξομειώσουμε τα υλικά που έχουμε στην σαλάτα μας,αναλόγως τα γούστα μας άν κάτι δέν μας αρέσει.
Σχόλια (2)