Πολύχρωμη λαχανόσουπα
Εύκολη σουπίτσα με πολλά λαχανικά!
Υλικά
-
νερό για 4 πιάτα
-
1/4 ενός μετρίου λάχανου
-
1 καρότο
-
1 πράσινη πιπεριά
-
1 κόκκινη πιπεριά
-
1 χούφτα αρακά
-
1 χούφτα καλαμπόκι
-
1 κλωνάρι σέλινο
-
1 χούφτα τραχανά ή πεπονάκι ή χυλοπίτες (προαιρετικά)
-
1 κύβος (προαιρετικά, ο,τι κύβο θέλετε)
-
1 λεμόνι
-
2 κ.σ. λάδι
-
αλάτι
-
πιπέρι ή πάπρικα ή μπούκοβο (για τους μερακλήδες!)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψιλοκόβω το λάχανο, το κολοκυθάκι, το καρότο, τις πιπεριές και το σέλινο.
-
2
Προσθέτω όλα τα λαχανικά και το ζυμαρικό στο βραστό νερό όπου έχω βάλει και τον κύβο και τα αφήνω να βράσουν για περίπου 15'.
-
3
Προσθέτω λεμόνι, λάδι, αλάτι και λίγο πιπέρι και τα αφήνω να πάρουν άλλη μια βράση για περίπου 5-10'.
-
4
Σερβίρω ζεστή ή κρύα με επιπλέον λεμόνι και πιπέρι, ανάλογα με τα γούστα!
Σχόλια (19)