Πολύχρωμο ριζότο!!
Ριζότο με λαχανικά και τόνο!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σωτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι.
-
2
Προσθέτουμε το σκόρδο.
-
3
Στραγγίζουμε τους τόνους και τους προσθέτουμε.
-
4
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ανάμεικτα λαχανικά, το καλαμπόκι, το καρότο, το ρύζι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
-
5
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, άνιθο και ανακατεύουμε ξανά.
-
6
Προσθέτουμε τις 2 κούπες νερό και στην 3η διαλύουμε τον κύβο λαχανικών και την προσθέτουμε.
-
7
Ανακατεύουμε και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να βράσει.
-
8
'Οταν το ριζότο είναι έτοιμο (έχει πιει δηλαδή τα υγρά του) προσθέτουμε τον μαϊντανό και το αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σχόλια