κύρια φωτογραφία συνταγής Πολτός ελιάς
stellapanos
stellapanos @cook_8450796
Σαμος,Ελλαδα

Πανω σε ψημενο ψωμακι ειναι ενα νοστιμο ορεκτικο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Σκεπαζοντας τον πολτο με ελαιολαδο διατηρητε στο ψυγειο για δυο εβδομαδες.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 300 γρ ελιες
  2. 3 κ.σ ελαιολαδο
  3. 1 κ.σ ξυδι
  4. ριγανη
  5. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ
  6. 5 σκελιδες σκορδο
  7. 1 κ.σ καππαρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλενετε και κοβουμε τις ελιες στη μεση και βγαζουμε τα κουκουτσια.

  2. 2

    Χτυπαμε καλα στο μπλεντερ τις ελιες (και αν θελουμε και το σκορδο) το ελαιολαδο, τη ριγανη και το ξυδι. Τα χτυπαμε μεχρι να γινει ενας ομοιομορφος πολτος.

Αντιδράσεις

Σχόλια (11)

Aleksandra
Aleksandra @cook_8457411
Εξαιρετική αυτή η συνταγή!Την κάνω εδώ και πάρα πολλά χρόνια!Είναι η καλύτερη συνταγή για πάστα ελιάς!

Από

stellapanos
stellapanos @cook_8450796
στις
Σαμος,Ελλαδα
Ειμαι η Στελλα.Μενω μονιμα στη Σαμο και ειμαι παντρεμενη με εναν αξιολατρευτο αντρα τον Παναγιωτη οπου λογο δουλειας,πλοιαρχος εμπορικου ναυτικου, λειπη για αρκετο καιρο απο κοντα μας αυτο ομως δεν μας κανει αν και 13 χρονια μαζι να ειμαστε ακομα ερωτευμενοι απο τον γαμο μας αποκτησαμε ενα υπεροχο αγγελουδι σημερα 3 ετων το φωτη μας το "παρηγορακι μου" οπως τον λεω εγω μιας και μοιαζη καταπληκτικα στον αντρα μου.Δεν εργαζομε και ειμαι καλα γι'αυτο γιατι μεγαλωνο το παιδι μου και ειμαι κοντα του παντα,και μπορω να ειμαι και κοντα στο συζηγο μου και να τον περιποιουμε οπως του αρμοζη.Στο site με εβαλε η φιλη μου elenikolas και την ευχαριστω πολυ για την ομορφη ενασχολιση αλλα και παρεα που βρηκα
Δες περισσότερα