Ναυσικά
Ναυσικά @nafsika

Ακούγεται δύσκολο, αλλά είναι πολύ πιο απλό από ότι φαντάζεστε. Με τον ίδιον τρόπο καθαρίζονται όλα τα χόρτα!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. μαχαίρι
  2. αλάτι
  3. ξύδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Παίρνουμε μία μία τούφα σπανάκι και την γυρνάμε ανάποδα να βλέπουμε τη ρίζα της.

  2. 2

    Κόβουμε την ρίζα όσο πιο κοντά γίνεται στην βάση,

  3. 3

    Προσέχοντας όμως να μην διαλυθεί η τούφα.

  4. 4

    Καθαρίζουμε από ξερά φυλλαράκια

  5. 5

    Και τα βάζουμε όλα σε μια λεκάνη, έτοιμα για πλύσιμο.

  6. 6

    Βυθίστε τα σε νερό για ένα τέταρτο, ρίχνοντας αλάτι και ξύδι- θα βοηθήσουν στο να φύγουν χώματα και μυγάκια. Αλλάξτε το νερό τόσες φορές ώστε να ξεπλυθούν όλα τα χώματα (εγώ κάνω τουλάχιστον 5 χέρια). Το σπανάκι είναι έτοιμο για χρήση!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (6)

Αφροδίτη Ν.
Αφροδίτη Ν. @Jokerina_ntou
Εγώ εχω φρέσκα από κήπο . Έχουν χώματα πήρα έκανα τα βήματα όπως είπατε και τώρα τα έβαλα σε μια λεκάνη με νερό και ξύδι . Μετά πως τα κάνω για να τα αποθηκεύσω στην κατάψυξη ;

Από

Ναυσικά
στις
Ξεκίνησα από τις Συνταγές της Παρέας το 2006 και έχω υπάρξει για πολλά χρόνια μέλος της διαχειριστικής ομάδας της Cookpad. Έμαθα να μαγειρεύω πρώτα για μένα και μετά για όσους αγαπώ, να ταξιδεύω στο χώρο και τον χρόνο μέσα από γεύσεις και κάθε μέρα να προσπαθώ να φέρω ένα αξιόλογο πιάτο στο τραπέζι μου. Η μαγειρική είναι χαρά και δημιουργία (εντάξει, όχι πάντα, δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες!) και φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Οπότε δεν μπορεί παρά να έχει μια πολύ σημαντική θέση στην δική μου ζωή και καθημερινότητα!
Δες περισσότερα