Ναυσικά
Ναυσικά @nafsika

Αντί να γεμίσετε τα κανελόνια με το κουταλάκι, γεμίστε τα με το κορνέ. Γρήγορα, εύκολα και με λιγότερη ατσαλιά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Στην αναζήτησή μου στο ιντερνετ είδα ότι κάποιοι στερέωναν τα κανελόνια πολλά πολλά όρθια σε τάπερ ή κατσαρόλα και τα γέμιζαν μετά. Εμένα δεν με πολυβόλεψε όμως.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. κανελόνια
  2. κορνέ
  3. ταψί

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Φτιάξτε την συνταγή του κιμά που προτιμάτε. Φροντίστε να έχει όσο το δυνατό λιγότερα υγρά.

  2. 2

    Στερεώστε το κορνέ σε ένα ποτήρι. Δεν βάζουμε καμία μύτη στο κορνέ, το αφήνουμε ανοιχτό.

  3. 3

    Γεμίζουμε το κορνέ με κιμά.

  4. 4

    Γεμίζουμε το κανελόνι μέχρι τη μεση με κιμά, πιέζοντας το κορνέ.

  5. 5

    Γυρνάμε το κανελόνι και γεμίζουμε και το άλλο μισό.

  6. 6

    Κάθε κανελόνι που γεμίζεται το βάζουμε στο ταψί, μέχρι να γεμίσει. Αν μείνει λίγος κιμάς τον ρίχνω από πάνω.

  7. 7

    Έτοιμα για ψησιμο και κατανάλωση, σε χρόνο μηδέν!

Αντιδράσεις

Από

Ναυσικά
στις
Ξεκίνησα από τις Συνταγές της Παρέας το 2006 και έχω υπάρξει για πολλά χρόνια μέλος της διαχειριστικής ομάδας της Cookpad. Έμαθα να μαγειρεύω πρώτα για μένα και μετά για όσους αγαπώ, να ταξιδεύω στο χώρο και τον χρόνο μέσα από γεύσεις και κάθε μέρα να προσπαθώ να φέρω ένα αξιόλογο πιάτο στο τραπέζι μου. Η μαγειρική είναι χαρά και δημιουργία (εντάξει, όχι πάντα, δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες!) και φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Οπότε δεν μπορεί παρά να έχει μια πολύ σημαντική θέση στην δική μου ζωή και καθημερινότητα!
Δες περισσότερα