Πώς να γεμίσω τα κανελόνια
Αντί να γεμίσετε τα κανελόνια με το κουταλάκι, γεμίστε τα με το κορνέ. Γρήγορα, εύκολα και με λιγότερη ατσαλιά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Στην αναζήτησή μου στο ιντερνετ είδα ότι κάποιοι στερέωναν τα κανελόνια πολλά πολλά όρθια σε τάπερ ή κατσαρόλα και τα γέμιζαν μετά. Εμένα δεν με πολυβόλεψε όμως.
Υλικά
-
κανελόνια
-
κορνέ
-
ταψί
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Φτιάξτε την συνταγή του κιμά που προτιμάτε. Φροντίστε να έχει όσο το δυνατό λιγότερα υγρά.
-
2
Στερεώστε το κορνέ σε ένα ποτήρι. Δεν βάζουμε καμία μύτη στο κορνέ, το αφήνουμε ανοιχτό.
-
3
Γεμίζουμε το κορνέ με κιμά.
-
4
Γεμίζουμε το κανελόνι μέχρι τη μεση με κιμά, πιέζοντας το κορνέ.
-
5
Γυρνάμε το κανελόνι και γεμίζουμε και το άλλο μισό.
-
6
Κάθε κανελόνι που γεμίζεται το βάζουμε στο ταψί, μέχρι να γεμίσει. Αν μείνει λίγος κιμάς τον ρίχνω από πάνω.
-
7
Έτοιμα για ψησιμο και κατανάλωση, σε χρόνο μηδέν!
Σχόλια (4)